<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
有得入大皇皇宮更係( `. r$ O. m: c4 W4 {: [# J
呢個機會幾多人想都想唔到
thx you share
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 06:16 PM:
4 c) P) J" M% }, t* e呢個標題真係出得好,呻吓先~* K- i$ _' t# _2 A
...
/ ?9 a! W, p( i+ J% h! H) u
5 ~+ g- F. ~& n6 u7 e: B4 {
精彩, 精彩 / x" Q/ T: |/ L# t. z" a5 p
; F# k1 j% K$ k: f# `1 c! j# o6 O, H
大皇你又係低死既 ' j7 {* \' u3 Y" \9 h. G3 v
有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb ' J* t1 @) O' c/ D
8 C+ B' Q# U$ P9 D' d+ ]
今次重唔捉蟲
- u. B" u5 c# H$ p
: G+ c, X  C" o0 I6 x[ Last edited by clkgtr on 2008-6-29 at 06:47 PM ]
仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!! l+ e1 }2 ?, ]& p* n

8 z7 o- t" ?; `7 D5 l0 J佩服佩服
Originally posted by 浪子 at 2008-6-29 18:36:
- h3 P1 ]/ i2 e' _! z1 N有得入大皇皇宮更係  \( g/ T/ E6 I
呢個機會幾多人想都想唔到
" d" o% i8 |' E* {' N. b  \
$ ^6 z4 t( t4 j- F, |% w* y9 C$ N
9 F7 M6 u9 w+ k/ H唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~
! Z2 M% b& R# Z8 s( \小弟瞓橋底嘛~
Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 18:44:; v- h- j( y6 e( M# z
精彩, 精彩
5 [  F3 `) L" o. Q* J: O/ {0 T  U% [! M" v/ J+ L
大皇你又係低死既
  b# }2 g1 b/ m3 K$ j有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb ; W+ ~8 F, q$ r& D/ S$ [; ]
  G5 o3 l: ~+ P& M$ @
今次重唔捉蟲
$ ~* Y; j% W' [- I
2 |1 D! c( i( i8 {
, f6 s, I" p0 s! q  h+ _: L
精鬼精馬咩 今次真係多得我母親大人唔少~
3 e% s$ b9 S5 \依家我都仲係用網上痕100Mb 咖, 用慣左喇, 我都無插個豈有此理寬貧嚟用~win:
+ w7 x7 I$ V. G. M6 l- E2 i! n(得我個母親大人用緊, 等佢一路上網一路豈有此理咯~)
Originally posted by wcchan886 at 2008-6-29 18:58:
. `$ l7 C1 B$ ?: T仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!
% V0 Q2 r' j' ]9 p( \! G
* E+ s. F8 w  a, U7 M佩服佩服
$ L4 d* G* x* a* D- u
7 h- Y/ H- k' f* j, L2 z* x8 X/ L! m- E9 `/ A# S6 S
嗰吓真係火都嚟埋, 好似請佢上嚟歎咁!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:05 PM:+ k3 |* M. i1 B" N# b* j7 q

+ }* ?. V3 q; }* |+ }
  q6 N' |* n. v8 C& O& c1 F9 i, n0 t; J6 D
唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~
! p$ Z* p" H! s小弟瞓橋底嘛~
+ w. b/ |3 P7 t5 _* b& }又唔早D同我講+ m8 X( ~% g! U, f+ M
裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6

IMG_0040 copy.jpg

IMG_0040 copy.jpg (151 KB)
800 x 459 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:13:8 X1 r) G! b9 H2 W2 E( Q2 M' t) E. s

8 |+ n$ k' _* d! b! F又唔早D同我講
+ N8 X% F8 F  Q# u/ s* U: Z裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6
5 I: q* q3 s' B8 g. w5 O
% W" F6 @- f' @: E

, ?4 k( P" g, t' v我都唔知,我個母親大人叫人裝上埋門見出事先叫我咋陰公~$ Z5 N# B$ j) X8 s8 X. X2 {* M
依家搞掂晒喇,呀損友三號做開電訊嘢都識d 皮毛,整好晒咖喇~9 g" |/ Y4 P$ C# R/ L$ @/ S: Z
不過我物又係用網上痕喺屋企上網,出街用流動寬頻~ 都無分別嘅~
>>>柯士甸道西小屋苑內一個小單位, 6間房..3 }$ [% D8 t, x9 E
小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比, A% D0 o: t5 b2 g& _1 m6 A

' Z( p* }) x' i" H* A>>>今次仲要跟多個靚妹! 仲要懶甜咁對我講:hello~; o/ ?# U% {4 i  j: A. a, ?; I
個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔
1 _7 w2 t1 ^# |: l
, @1 ^" p9 H" ~>>>仲要個靚妹好似好唔滿意咁扁晒嘴走,真係想打巴佢!
9 Z8 i9 w% Y8 M# v: z" O1 J& p) W得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。