<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!
返回列表 回復 發帖
- b8 ]5 v1 h+ k
咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
" o: {/ ^% R% Y3 |
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...
+ q: z5 g, I7 v見你咁可憐,做乜仲要打你?
0 A2 Q) N. i  S8 j; ]  |  b$ ~我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...
: h5 x$ P/ X% K" ?9 j9 y! V  U見你咁可憐,做乜仲要打你?
5 n0 _4 n& p/ Z# i, qinfjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
2 ?0 Y( r- x* f- m
銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
) K7 m# x! U; C! W9 [% T
銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
0 W: ~( X5 o: }, C  we_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
* c0 ^) \+ p! e0 y: \

$ u  r- [+ m& i& L8 n5 D  Q1 E唔好教壞細路,係銀樣...
( }" L& u2 P; F# [) |諗樣快D去釀酒
# L" z9 B, O# Z
* q" Z' S7 w. ~
唔好教壞細路,係銀樣...
7 w4 }  h6 c: r) G( S. x諗樣快D去釀酒% l% T6 t) r1 W1 _+ p7 D  v
infjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
' G- P7 h* ^+ r9 T0 C" E
打人係唔岩 , 但F人岩咩???4 ]! C4 d; R( j# x4 u+ g1 r. c$ c
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
/ c6 `( y8 J, j0 U! G打人係唔岩 , 但F人岩咩???# Y( l/ @8 A1 L
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???9 V3 `2 r9 ]9 q
e_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
4 h4 T$ M; `6 h# F# X
: z: }& B, c- {" D8 |' ]; j
邏輯有問題...! e- c# \+ B6 |* M
人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,% e7 C( u$ Z# v4 {0 a! e
做乜郁手打人?6 Z. ?. P+ f! w/ L. g
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
4 m& s% x3 `0 }9 ~
7 ]8 [6 J0 c+ G由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,( Y; G# L: d% L7 J& F
大打出手,雙方都有唔啱!
3 n2 p+ J0 |* t
' F4 R0 [0 G( ?2 R6 O/ O! O但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,
/ W. O- i; ]0 H2 a7 V" E' s+ _若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
! y) n' l& K  U/ B2 x$ F
$ [/ _$ D, ^4 i! ^0 v! N# c
邏輯有問題...3 {" H, d' N& M' c7 Z4 ]
人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,/ _0 ?; G2 }4 a% c  X8 f
做乜郁手打人?
% }* ~( e- l5 l& c$ G5 b只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)/ V5 l4 A% Q! u& m3 d7 P
, v7 P) Y6 U1 R# I( @
由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,9 m- R4 |8 m# E7 t$ {0 ]
大打出手,雙方都有唔啱!; k5 `/ o# L5 `, F
7 v1 g& X0 N' K
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...
. e- s  ~$ p4 p; linfjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
霸位果part我真係見唔到喎 ..., ]3 F# r/ k% R# u# ^
e_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
- A( a* h( N& d3 |
1 k6 u3 k6 Y) k0 d/ G! a6 c' |' n
+ Z: h/ ?" }+ l- N; \
. p% X5 v5 Q0 `( B# t. R
唔識聽,唯有睇有字幕版本
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
( ~' r; F& Z" a0 `; O4 P4 F, e# scamus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
7 P1 K3 s: O# ^
又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。