<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
- P) W5 J/ B3 {# h乜你仲有時間玩其他架
; G5 o9 t4 w' d% R+ y, H5 {近排搵到個好吸引下 - |7 `# ]' y6 I
但費事比你地話又道你地升仙唔講 , [8 J- b5 I8 Q' s) m0 Q
周日仲比人蝦既.......... $ V) Q) S6 }+ c7 c' E
所以你唔好用錢買重碎住 ...

' _% z) k$ Q+ ^' ^* bmnbvc 發表於 2009-10-29 09:52 PM
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐 + _) c) G9 g  v0 n2 B3 k! P( D
又搵到d咩野害我地啊 # C5 p: J0 G# r5 D5 c
紅色字唔明你想講咩野
9 C  v( \( }, n" |/ F+ Q7 x( O3 ]8 ^7 S, _6 S5 L1 A
你唔係冇玩「面book」呀嘛 1 b$ n) n. g! k2 G2 {2 D
clkgtr 發表於 2009-10-29 09:15 PM
; J  j9 O5 m2 Q9 J; T. a" u8 T$ E, w9 {! U& I# Y* f/ d
真係冇.......
% E2 h2 z1 J. A* ~7 [) F人地好深閏架
3 l5 r6 c; l' w9 @# }3 _4 r6 B, u面book好易比人知既http://www.26fun.com/bbs/uc_server/avatar.php?uid=203035&size=middle
% W9 s0 w3 c/ Pmnbvc 發表於 2009-10-29 09:47 PM
4 k# o' q! p$ I% W( [" V

( M3 j$ \0 |1 g3 ~  R: l3 g# E8 T咁佢唔應該上網囉, 上網好危險嫁
識路喎 6 `9 D1 f: M2 W. z! k& n; G
勇勇 發表於 2009-10-29 10:06 PM
$ \5 m' S  E* u
- R9 @/ U' e  \" }& r# \
就算冇玩, d 人都成日feed晒出嚟, 都知呢一個game喇
- c' ]' s$ `3 ^8 E, p
- l. y8 V* h3 d9 }% j* v+ }$ o( T
真係冇.......
5 W/ @% c, E3 L( b' J3 Okakeidevil 發表於 2009-10-29 10:18 PM
4 e2 Y5 j+ _1 A" \7 K6 o8 |
4 ]/ ^9 N5 F% ~+ c唉.....................
我有兩個戶口:
) x2 o" R/ g, Z- u+ ]chum2708
! |0 H7 @" p2 ~8 o8 I1 u$ F0 }3 _. bkelvin253783
我有兩個戶口:0 _8 K. u& j' V: d" h$ C
chum2708
  s4 W: d. K$ [. x- qkelvin253783% Z+ f/ m" M$ w+ W- w8 m) g7 ]
費事高 發表於 2009-10-30 01:44 AM
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番
真黑仔
; Q- x9 ^) [- r9 U. m輸左22000
有, 麻雀 and 大老二
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐 ) t4 h- l1 @0 c% {4 x
又搵到d咩野害我地啊
+ b- c: a9 K7 F9 I0 L' W紅色字唔明你想講咩野# W. C7 h2 a% k" t, p* \
勇勇 發表於 2009-10-29 10:10 PM
1 U" ^2 L6 W; y! y+ c5 _1 x隻野要下載 5 m! D: F/ m9 U/ [, G
仲諗緊裝唔裝
9 I3 y, K1 X8 B7 F2 T7 j紅字你明拉
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。