<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 警撞入屋裸女嚇破膽
返回列表 回復 發帖
1 H: q* `) F2 ]! A- j9 L, G% j& _& R4 F
你都痴痴地, 講野唔經大腦, 係自己屋企除晒衫就係發姣?3 i; `+ _# J9 `- n& S7 e! j* i0 L
唔通你成世人唔換衫? 沖涼都著住衫??3 b3 F+ E. x8 `. ^$ s+ M1 n
你都話換咗第二單Case, 咁即係兩回事,
. F- g8 B: y5 z! b  c要講換咗第二單Case, 咁如果警方接報呢個單位有人放炸彈, ) j( J! Q( V( s
d死差佬係咪咁英勇乜 ..., a0 g6 ]1 a/ {/ Q
jojojojoj 發表於 2009-11-15 09:53 PM
" F0 \7 T) j' k  `' b你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?
+ R6 _3 `* k) S# A/ o不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......
真係想知條中女點既樣~" B' V( m* R/ I, n# E9 |
艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
3 w; Q( o/ U& Q, Z2 O! x9 \8 u! K1 k5 K9 q, Q
你想睇佢著衫定唔著衫
唉~~差佬大晒
. s/ ~% Y; k- {* T8 C6 D. i& @
你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?
" M# C5 W( s7 O* P: G不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......( v3 e5 u. ~6 t1 K% V* o
打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
# \3 B5 H3 v7 t1 e9 p  R* I8 Z2 n* W8 K: Z4 I
自己屋企有咩所謂喎
本帖最後由 hamsubboy 於 2009-11-17 07:55 PM 編輯 # q: D$ @9 }& V% q$ e$ ?
+ d5 }* r2 ?: E% \
由其係大熱天時, 我經常都除清光通屋走,  A' M/ u6 N( f9 Q9 H
星期六日咪唔著一邊睇波一邊網上投注,( u3 n6 J1 H: I' H" g
自己屋企私人地方,...... 唔著衫褲上網有咩問題?
  N2 e  k9 B7 C7 ~/ w* P5 H7 g) w) r0 j
唔著衫褲行埋window俾d街坊睇到就話過份j,
" H1 B* S. T/ t2 l
6 {2 {9 l# n$ K你地批評個女人係因為好可能未試過一個人住掛.....% Y- D5 z" C. |  R& S8 a$ g

. b! z6 P9 b0 m' h我本人經常都沖完涼, 衫都唔著就上網gala!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
! }" H9 P& ]8 f/ {% @6 r
1 S& y2 c! v; H
你想睇佢著衫定唔著衫 & z: X2 P9 v; S8 ]2 w- R5 A& ?
魚佬 發表於 2009-11-17 12:29 PM
& N/ O) B+ t% y7 t& o

2 h( `0 C$ {8 k: G點話點好啦~~
真係想知條中女點既樣~
  u/ ?; f" X! W0 r: |) }' a0 G/ u艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
好奇心我都有
3 g9 l" P" f. r& a: p8 ^7 y$ l8 K
你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?# @9 m/ O7 @. W
不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......; Q0 q% k1 @, F2 I0 A' H
打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
3 C, w) n# x& [- u$ b8 `" j+ L8 ^# x/ J8 ~/ W2 E) ^
你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁,
- u* Q2 c# \" a! ^4 v' m$ }一個人係自己私人地方,
" ?/ K6 J. R) X' m' H) F; t冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?
6 N* c0 D( m8 o7 _* \5 j" k- p$ i9 O裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??
$ w  }0 {; z3 y5 ]# L; A( Z1 v佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,
) Z% h, C7 z4 m4 z& `不過, 如果閣下和家人係中東人或伊斯蘭教徒, 大熱天時都要包到冚先出街, 咁就另作別論......
1 f) q/ a3 H2 O8 F: F. [) q5 _0 o& t5 g: Z+ Z' o2 V# Z5 v4 F2 J
你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁,
, w3 K( S1 i/ M2 D! b一個人係自己私人地方,
8 z9 X: _2 G* B5 C冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?
  R# F7 H: }5 }: ~裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??
" c2 g5 ^7 z+ ?/ T6 m. y佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,& r$ Q' R" x# `' R* L+ b
不 ...
0 ^1 j/ }: \8 G+ B1 Tjojojojoj 發表於 2009-11-20 08:18 AM
, i4 c, s* h2 c# M
你咁叻, 以後喺屋企就咪著衫褲, 著親就pk死.......
咁大個人, 詞窮理虧就講埋d咁既野, 仲小朋友咩
' I- O* Q* |: R/ N# h
9 f2 R; V! b7 y4 l4 H5 E
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 警撞入屋裸女嚇破膽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。