<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
  K9 {5 `( ^: @8 o" Y* {

- d0 }% A" C. a; s* {+ wthanks for correct me.0 |# F9 G: g1 s. [$ J. C
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:14 AM
5 P) O1 |8 e2 j
0 F' A; Z8 v8 ?  w: vYou are very welcome.
7 z; Z/ ^: _( S1 Q1 E( D$ c$ U; r- k: G
其實你英文唔差﹐ 加倍努力你會寫得很好。
- ]6 W! a! ^" V0 S+ H5 H8 u8 |8 \- `3 C+ N- w6 k1 l- c$ u
Add oil ! =)
+ o, G( g  b8 _) F% ~8 G! @

9 d, C' g! u) Y9 |係你男朋友話我聽。! w# Z" }; P4 s/ y3 e
$ X  v& E9 V3 N) Y  r% ^
By the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
5 H+ T  {4 s- v* `+ ]9 oBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
# r+ i# b3 f" S. b
+ H+ l0 k" p1 p: C' U男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?/ K! U* ?6 Z6 v! X& d& B2 j
如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
1 ^+ e$ e. p2 s/ q: r0 h# p
' q  k( F7 c7 {! G& ?- v男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?2 B* A# R' ~% s/ U# V: |0 Z! L! \
如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........8 H* p8 u# Q& m) Z! J
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:20 AM
$ S5 n) n6 U1 T2 K/ `! K

0 D9 ~6 h0 @. Y! [; o& a我話男性朋友。
13# Babafett
) J. f: x9 A9 W+ d* P% ?4 z/ p, @
0 m4 y2 {9 I# D- Q我邊個男性月朋友玩過我jj????????
& p9 V1 n1 u! h( [5 ]6 o, Q' K: a我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?
* M# q4 h: ?. u) ?7 N9 a我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
1 q" n  I+ q6 g' I' A, H
& s5 t- X0 T% C8 p7 `* b: ]你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
0 J# U5 P3 s/ o* y: H3 v! H唔係我叫版主黎同我做主
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦" R& D& C1 H  Z: T
勇勇 發表於 2009-12-17 12:13 AM
* W/ Y6 G: g; a' y* N, k' l
3 o( z) \9 ~% h! X" M9 o
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
一 定 會 成 功 。
13# Babafett  8 b2 |; {) Z' P) t/ g7 t" h/ i

# x' M/ |& `- T( K: O; ]我邊個男性月朋友玩過我jj????????7 M% G: y7 d* `( L: d" Q
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?
6 J+ c! `0 v! t) c) ~  @* b: A我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
7 N1 I- a; {. f. s: [. L- {; |3 c
你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
/ ?) C1 D/ A3 H. C8 S% C唔係我叫版主 ...
# O8 E5 Q7 c2 t4 Ihamsubboy 發表於 2009-12-17 12:40 AM
哈哈~~好慘啊
) s  }4 ~3 S; {! _! U
3 E8 ^0 J0 ]/ [! Y/ j4 Pthank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
1 ?1 o: p$ E% i& q' Shamsubboy 發表於 2009-12-17 12:44 AM
( o/ \1 }; D  [2 S4 R* K

0 |/ [4 _/ A1 D$ q$ t其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
; B- h! o- c5 I' ]1 A4 A# L2 F7 ]: D9 h" Y
所以我話你同性戀都不算侮辱。
哈哈~~好慘啊$ @, S5 f4 o) N; L
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
2 h, B' }9 }1 v% B1 S* r0 |4 ?0 z) G
唔夠你慘﹐ 流氓
哈哈~~好慘啊
- [, D) f0 e4 E# U勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
& m( g0 c5 |3 S勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
# A4 r6 X# K0 ?* B2 b
% v( a( H& X1 ]& ^) w$ w+ @其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
8 a3 j2 `$ e# ]7 V; u, [
: V: v, {; q* U' I' v# A所以我話你同性戀都不算侮辱。5 }) _4 g/ J, p, [+ h, S7 P
Babafett 發表於 2009-12-17 12:49 AM
' A9 M- d% \& j7 {1 \' y3 U- F( j! `9 k0 h6 f) L7 H7 S
你點解要話我係同性戀? 唔係侮辱我... 即係侮辱我老婆堂堂100%女人係男人?7 Y  Y- `$ s, W/ n

6 C$ s8 [4 Y. t, o你講清楚呀!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。