<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » babafett, 我十分掛念你, 見字促浦頭
返回列表 回復 發帖
真係好耐無見喇喎...單野仲有無下文...?8 v/ q/ K8 c. P9 V2 S2 R$ d" p
艾官 發表於 2010-1-18 11:45 PM
5 L+ m3 H/ |8 P% R, |
0 r& }4 L' Q6 i8 k0 j& ?6 |' y) l( O  A! g
如果有既話企啲怨魂就唔會響樹再出現喇 。。。。。
沒有babafett出post...... 好悶
$ d2 g( P3 V9 shamsubboy 發表於 2010-1-15 07:28 PM
* \: u6 r' M7 ^2 K% D
& ]" \1 V1 y% U% z7 L1 \

1 \/ _; t* Q; }老友,你啲功夫太厲害,拳未到拳風已經嚇到企笠晒水,仲夠膽用番呢個名出黎行麼?!
5 e8 a" x: w- z! w- T' L7 }; s7 B$ s, L# L4 m, c
0 S& M/ K3 h- t6 B* h* Y
老友,你啲功夫太厲害,拳未到拳風已經嚇到企笠晒水,仲夠膽用番呢個名出黎行麼?!
1 w9 W% j/ N3 V- q衰貓 發表於 2010-1-19 11:42 AM
/ v) W/ }& R, v6 H) x
. [+ q" j& [# T/ P9 c7 R% H# M我唔知其他人覺得佢點, 我就覺得babafett 幾 ok!
3 N/ L$ v; ?* ^  R+ E1) 忠心 (love GiGi)
0 W8 v0 F) {3 v3 H1 {( e- ^2) 佢好識利用 26fun呢個空間發洩感受
. E$ [& n$ k- u/ C- [3) 製造好多令人回覆的post
  Q# h0 a  p, O3 O) ^& u$ C* t/ R: k, {
佢係 molala 罵Q我, 道歉係沒誠意, 但佢的自我..... 係值得欣賞!
! x) r3 U& a% m4 y總比其他人○厄 POST 浪費BROTHER們流量好!
% t6 b3 Y5 e4 w而且佢出的POST, 製造出的反對聲音能令26FUN的討論熱鬧起來
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
" s( P2 }" T" ^: x3 v8 ^# [% ?' S$ R* {8 i! I" W* J. I
我唔知其他人覺得佢點, 我就覺得babafett 幾 ok!9 s1 z, W) H3 f6 t
1) 忠心 (love GiGi)% Z- b' t# S$ e
2) 佢好識利用 26fun呢個空間發洩感受
) w3 O# M. O* Q+ |9 J$ B3) 製造好多令人回覆的post
. i* r3 ?* j) H/ d
, s! t, R7 L8 U  v& d% j. h$ W" n佢係 molala 罵Q我, 道歉係沒誠意, 但佢的自我..... 係值得欣賞!% V+ F* Z4 k& E9 [
總比其他 ...& D  I0 v- Z2 V( m' A8 Z
hamsubboy 發表於 2010-1-19 04:52 PM
  t: g$ I; A% S& S( X" y# Y% _! ~3 O2 K
# w& W: U+ \/ A' H1 u
自我係要付出代價,但觀乎企既德行,始乎就付唔起囉。。。。。
8 N2 ?; b6 d; A+ g
" L; x/ `9 m& D! n( r& T
自我係要付出代價,但觀乎企既德行,始乎就付唔起囉。。。。。. b4 b: m* S- H' h( Y
衰貓 發表於 2010-1-19 05:07 PM
' X4 ~9 ?: |  S6 |- ?$ N* q/ H$ ~' ^* D( o/ Q% O
唔好咁講la! 佢唔浦頭架! 會悶親朕
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » babafett, 我十分掛念你, 見字促浦頭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。