<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...
返回列表 回復 發帖
有呀, 成日去買六合彩
- B$ Y) H) y% k; l7 F) ?: X* m3 D

5 Y/ Y5 s- d1 M% |
, x) \/ p  H, N! w) i5 N6 r都係關心一句,不過方式比較特別 。。。。。, F7 x' z' R' ^9 n  F. p
其實你個簽明你自己仲未可以完全明白,否則你應該明白有好多說話係可以當聽唔倒同睇唔倒,因為未必係出自人口,善哉善哉 。。。。。 ...
: M1 P! z. r7 X! w; L5 p衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
7 t! C8 z, H- ^. ?

g  @6 y( e3 O9 z6 S8 m% z1 a+ p9 W

+ V% `/ t  M" \& s9 }2 h因為未必係出自人口 。。。。。 ...
! {+ O' [  y/ X) U衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
呢樣唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 04:16 PM 編輯 , Z8 x/ {/ @1 `! U2 L
9 d; k7 m1 Z1 P
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低
9 D# D" l5 H. v5 m6 @vbvb 發表於 2010-1-29 02:52 PM
# u$ }' O4 F5 V( @9 b0 {3 {! z理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出自幽你一默都未定,甚至乎似熟賣熟都有可能呢!本來無一物,何處惹塵埃呢﹖
+ }; A* Z! T/ Y  U理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出 ...
. L: v7 h$ D, lgoodnicelady 發表於 2010-1-29 04:05 PM
' ?/ e+ Y1 M+ u
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
) f% I& S2 h$ T7 f0 S9 \: }7 m( B0 E: z9 I4 o

M0 b0 D+ B: G; a6 O關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look
$ y1 e4 N' z) ~8 }  ohttp://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html

.
.
$ s' d% b7 R5 c( q/ L3 E* T
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.# A8 `% ~. V5 @$ ^" y
: A( Q- ?6 d5 E' Z
8 y6 R3 {, v# b- U: M
關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look
4 N7 S# g/ z4 O! }1 Q5 G# \, nhttp://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...$ n7 m- v/ i( Z  L% F3 q
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
) l3 D- Q6 q4 \  ^; [
7 k8 M* k% H& J& t2 a; o! K
% X/ T7 n8 C# o8 D# ^( \+ L
你睇番自己既簽名再好好諗清楚喇 ==> 你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人! 哈 哈。。。。。
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 10:34 PM 編輯 + g, J8 R1 m1 G% B1 K: F

! U6 m* e/ n! f
) Y- u: R, p% M0 c非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.+ g- s7 q! \! B; W: A6 r9 |. K
6 M% U$ N0 D  K; b7 d! E; P
- U" P" p$ L4 t
關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look9 o( D, @5 K4 w, y
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...
" z6 m: W& T: O+ h+ T- Gvbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
0 q+ C# c8 k( D' z: S, O  w
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺<情緒<不開心<不滿<甚至反感<再至仇恨,是人之常情,但為了令自己好過,就嘗試學習讓這種種感受稍縱即逝,但總要用時間來舒緩感受……須知磨練可以令人成長、令人老練,若能豁然開朗,就可脫胎換骨,那成功在望!但問世間人總是人,究竟能真正大而化之,笑傲江湖的有幾人﹖那只可以講,盡人事,聽天命了!互勉之……隨緣心自開,執着煩腦來!
. N% r& E( A& j$ }* a0 Z5 c
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺
/ W5 P. \8 x. k/ T! R* vgoodnicelady 發表於 2010-1-29 10:28 PM

! o6 s& i) Q8 f6 J7 j隨緣心自開,執着煩腦來$ w  s- g7 {" V
/
* X# h+ {9 B1 j& E; s銘記於心8 [$ `1 \/ p7 |; C/ q- e

.
.
2 n% d9 N  I' G3 T隨緣心自開,執着煩腦來
$ d3 N1 v/ m  R' h9 Y6 ~- d: S  R6 c/
! Y4 y+ E; t. |& I5 c/ d銘記於心/ S) w. V% Q# Q' ~; i( c9 d* @
" Y* _) j. p$ G7 M
vbvb 發表於 2010-1-30 12:42 AM
) C. V9 n: q5 h" [! J4 y2 X- Z咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
  o" f1 H4 }) M7 @4 @$ Z
咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!4 |0 W, K% j  |8 O% S
goodnicelady 發表於 2010-1-30 09:25 AM
take care, see you soon.

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。