<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年
返回列表 回復 發帖
" w9 ]/ _+ a/ h2 |6 C1 c  @8 V9 h
2 r* t, Q+ q$ [3 r- }4 T7 g
娛樂圈十對結婚九對離婚  5 A3 F+ u( ]5 I+ d, w

3 }& y2 E8 A# M5 u5 E. [2 J4 X: c睇下低B千樺又幾時  % Y' ]0 k  F/ u; ^" r% C% m; ?
電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
6 r& e" D, ~4 B妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
8 m  a( b' w5 e2 K: t
妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
* @. G0 Q7 ]+ x0 O& ~e_e 發表於 2010-3-28 06:01 PM
' \. b/ i8 C2 \) y1 P# [1 W8 n

; Q: S- I- ]9 C5 ^  G梨甘毒丫   
禾係 ........ ....... 電梯男
1 L$ e! d( G# @; j# ?# a% c
1 t6 E( N) l, h4 g
梨甘毒丫   1 k: ]- n* v, M4 o5 R3 ?9 P3 j
電梯男 發表於 2010-3-28 06:11 PM
& T& E4 G" v9 `- B& _& |" ]  M咁可以有娘子架嘛
比人踢爆先焗住離者: x1 D8 W# G* T# T3 o3 p
阿嬌等甘耐先合組返
4 G% o& n' F; b/ k老英仲唔逼佢離婚咩6 r/ R6 ?1 o' `' P8 C
一張紙d記者刀要隔幾年先知
4 R' n) P/ e* t唔比佢呢頭大搖大擺搞離婚- l; [& ]: ]; a% l5 }$ W3 @
又偷偷摸摸係唔知邊到再結過; X( }/ i$ V1 ^4 i7 T
吹佢帳咩
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
估唔到佢地結咗婚咁耐...........
* ~' |/ P! d0 F. B+ l% P
: e& H' ~5 A0 C; ?% j娛樂圈十對結婚九對離婚  
' {0 Z. Q3 u7 A. S/ u8 I  N* r& ^) V4 |9 Y/ I/ z1 t1 B1 ~
睇下低B千樺又幾時  ) w0 u% h$ m/ `+ d# I9 j
電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~$ j% {# g# q& M- W7 u
pp137pp 發表於 2010-3-29 12:26 AM
$ e0 `$ N8 d5 n' h, Y7 P

+ Q% f% i9 f6 a4 Z$ t+ b/ p乾杯牙  
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!& c- p: D2 T" q1 Q* z

1 |* X" N# |' H8 O個個刀係大話精
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!
4 J+ F; W% t0 t$ `* L3 J1 ?2 p# G/ E% Q2 S; @. E
個個刀係大話精 8 P4 X- a) j" |9 G$ v4 }
電梯男 發表於 2010-3-29 02:09 PM
1 C6 F6 b, ?7 j9 E' N2 j% F你唔驚又出口咩???
4 [& y' W8 {- x! g/ b, J你唔驚又出口咩???( w: w. I* A: _; N4 ?
e_e 發表於 2010-3-30 12:50 AM
0 R5 }# Y1 C  A( Z5 K
5 B5 a" ]4 r) l/ I$ H0 u
今日梁詠琪又講同一句說話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。