<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
* K' A! Z8 R) d: n* b: ^+ \3 H/ }1 g9 J' S
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
/ n9 l( b% t/ }$ f/ tgoodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧
. ^8 ?* N2 C5 d- N8 ~+ F: `昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李
. [# ^; E; Q# P一個一個的拉出去5 ?0 T& D8 ^6 k! Y& c
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....7 W( E- y5 ]8 a' L

@- n- E& L, ^2 v9 N心中既喜又空虛
7 i; ^2 X4 b4 G9 x* V# N3 V  ^4 u喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
. x  E, r" `2 M& R: w( b: [5 i+ f空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~

# C, j0 E$ D# r
感情既失落?可能吧
! B! }- \$ z. R$ F2 N$ T: b8 ]昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李
' c9 V0 g" J8 T# w1 e  l一個一個的拉出去
/ o/ R- ~* _3 j8 R  O: b. S見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
/ K( p6 }; F* l# O& Y2 e8 j* D/ s& f, C; F2 M5 m$ j
心中既喜又空虛
/ g9 L, L4 ?: a* }* V喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
8 U: ]5 j1 o" k空 ...
7 O  G: `8 H  l2 L8 U& j自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

...: z. t+ x" g& Y; o, R) h' p' M
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?/ d6 u# m/ C5 T5 a( _
% j1 b" A) W  P6 _
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多
- x6 d$ N# j& O" T& s! k: M你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~! i( l. ]2 H" e( k6 c' ~( A
我明白的~我真心當你朋友,認真的~7 [1 c5 f9 n6 H/ d9 y$ H% [
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~# f8 W  ?. ?& t0 q$ G
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~# C" W4 k1 T* {/ c: `1 W& F5 h( D# u
真心的~多謝你
...
8 g  u9 k% j% v+ {9 B! f) i# F9 Igoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖6 F# W8 B( U; }) r
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎  |% v% ^) X. |- i: H' l
自由神 發表於 2010-7-11 03:29
9 Z% [, f5 G0 H" M% J真奇!打左一堆字無左!
7 D6 T! L& t; m- d& G
$ R8 z4 O* Z# H9 |  F5 i" Q+ H+ c" f空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
( }0 @6 |- }" n2 N( ~4 V- |我相信你處理到!但感受有是必然的!
2 }5 f0 L& x' k! ^
: v$ @: l* y+ ^, {) T, x. K( X5 T5 d

! i0 L1 F: y9 C+ w. r9 R# s7 `
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!
0 h( `! h' v/ j" K; J愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!+ \6 M- U) L7 d$ O+ _, ~" ^

. H2 R* u! J) A  z6 B5 Z9 W3 A
+ I( R% v( a; i" Y
- Z3 S$ L7 n4 N2 X) L: ^
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~
) B/ \% \' T: s) |3 |* f
回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!
( o# l4 K3 e* e; x7 p+ j2 Z: R
0 s0 N- Q' H( u# ?8 d# i5 r
我明白的~我真心當你朋友,認真的~- b: W0 o$ s& r$ a, [5 j
多謝你這個好朋友!
1 V3 S$ v, p4 I' D3 F

9 X- h4 I1 m: _0 c' Q& P4 J# p但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不* z1 v. ]. ]/ s" A' t$ {* k, {
不打緊呢!現在不會不方便!& o' |! ^1 m6 y1 {
" w3 V4 D0 E/ Y+ t' N4 p
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~" F# v) ~' K  O
無勉強呢!我多謝你就真呢!
0 h, ^; n6 T6 y$ s" ^

7 y  w+ I# X, R; b8 |真心的~多謝你
) K5 w* S' p5 p; q, G我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...3 r8 a2 @+ Y6 H, o
累既不是身累,而是心累.../ x6 u+ [( Q  x, w
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
3 Q+ E+ b- w8 K. N. g4 T
( f# ?1 B4 J" K$ F! v生老病死
' e% l! w& r. [- |一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
- R1 Z+ \1 G8 _2 E/ `) ]: q, Q! @  q6 \' l. z* E
生辰快樂自由四眼哥哥, love
& \& x; r6 ]! W4 D) k* |# \) M/ J月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既? ' G; @: {6 Z; d2 ?% I6 G3 b3 O
點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~
' _7 `3 F6 Q  D) p2 cJ.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...
2 O, B+ @- `0 x6 G# P累既不是身累,而是心累.... h3 ?6 D! p/ c
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
2 T/ h% ]* d+ ]" {
/ I2 U1 N. _2 U  E% \  i生老病死  t0 E( D7 N/ |* Z
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...
9 g, ^& X6 C7 |9 F自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。