<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍
返回列表 回復 發帖
: H1 u& a& Y6 p
瓜左條女幾得架
+ Z2 Z2 e6 M! ?* `1 K9 ?挖左泥開唔到蓋
2 @+ M* J$ ]+ O  |# Omnbvc 發表於 2010-7-26 03:05 AM
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
5 P. V) u! q8 _, T; U
- ]1 v3 C* G2 h0 y0 O. n+ I睇黎呢位師兄對呢個社會有好多不滿咁
& K; w0 |6 S  K娛樂 發表於 2010-7-26 12:36 PM
* ~) s8 J- n  O) g
上面回你果位就係26fun第一賤精
4 s. x4 R4 T, H  ^! b$ A
26fun第一憤青都唔識???  J. {6 R% v4 a4 q7 _
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 12:52 PM
3 F- [! a) \3 |% l3 u
第一, 我唔係青;& U$ Z4 z: e% M9 J. G7 G. I
第二, 我講嘅嘢有乜唔啱?1 Y/ f. a# q2 e. ]" A
第三, 姦屍只涉及個人道德問題, 相比起保皇黨集體輪姦民意, 不可相提並論......

評分次數

% T! ?9 O9 Z% b% u8 l
上面回你果位就係26fun第一賤精
: q6 S( J4 C* {+ ?7 o8 K  C0 d1 ?d228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
4 D. l" ^1 _( Y1 c8 F+ R# V8 g9 ~
食色性也, 都唔可以講係賤精;' C6 t, s1 A4 I
不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........
6 n% @, _& p' L8 z: q& y4 c7 b上面回你果位就係26fun第一賤精
  y3 K( C) g3 e+ j- ?d228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
2 m/ z  e$ c+ M% S
雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???
0 G* [) A" [3 \9 @雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???  |6 m0 _$ L) p4 u
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:11 PM
又想禁言?
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…3 g& j3 _9 h+ K
goodnicelady 發表於 2010-7-26 01:04 PM
3 `  m9 D, K# Q
變態呢樣野我比較在行 ...   / {& ~/ E0 Y- C8 N
去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,
4 S, R1 f: E" F: S# X. Q0 C+ H佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~
# ]% f- T6 `/ u  j% N& `7 v5 k% h食色性也, 都唔可以講係賤精;- @3 I5 T6 n4 C
不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........
( C; b, a* k; X1 r9 k6 {* x3 i打狗棒 發表於 2010-7-26 02:06 PM
: H  _3 h4 n0 R% v, g6 b# W
我都儲緊食去泰國 , 食下d人妖 ... 不過最好有人資助拉~~
6 M* W1 o& x8 f/ ?" C# ~  k變態呢樣野我比較在行 ...   8 E! c6 E9 z# l, V. [6 \
去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,! a. b% t' J5 C) J) @
佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~
! M9 m! s4 [3 T0 k, A4 y: z+ z迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:14 PM
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…
' e% c) d7 v1 E8 Z# F0 a$ I- `goodnicelady 發表於 2010-7-26 02:19 PM
$ W! s" F6 ^' s
你算吧拉 , 我對中女無興奮架~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。