<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
/ ^" j+ ^! O" Q6 W! U& u$ k( e& D* l
) F! M& B+ h$ E8 [! Y1 _- x1 \
唔係話唔比佢葬,
& I' P9 I" W, N& T9 j- y. X+ r但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?, O4 f) n$ U- f- M+ G$ n
究竟有冇驗過屍?& G7 z5 O& E2 B% ]0 ]7 l: W7 q
有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?
' z. z1 S" r  h( y一話放班人過黎查就即刻領屍即葬,( Z/ `) L: {8 m7 g8 v# J; x
會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? ...1 e( ~" X2 F1 |+ \0 S- x4 V
jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
0 S3 U0 a& s; W. O+ M  ?: |2 V' n8 \1 y
) B" J6 B5 m8 f8 _& }) A- [4 V
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,! @& g6 [* d% `) t5 l
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?* L& q* B! F/ l

3 {: x% U& b" _+ ]* _% j當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
) q9 x" b! M0 T; p7 h7 w  O$ h% i1 \你還應對它還有任何期望嗎?
2 G1 T: Y% f$ X2 [  R6 a
- U- R3 d) O# ?4 {
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,7 z0 t' c" d) H" S
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
+ K# M2 d, K) n3 d& M( _  K2 k( S& B9 ?9 o! C; R& p4 w- X
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,, j( X$ J- G2 W1 P' L1 i
你還應對它還有任何期望嗎? ...
3 m! K" N4 X4 }/ K2 C3 L- @infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
" U) k8 Z0 o; P7 b2 K
" M0 A: U. S9 j
2 |! G* V& W) p' v  O  l講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍! _4 o4 W0 A0 \' e& b; x4 [+ D

% ~( V8 b5 _7 S! b, A& e# i" a9 ^港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問( I* n" C% }6 O0 F
0 K2 q2 Z+ D) X% {+ i+ n
然後極速火化,死無對證4 A' a9 b( J* E3 \" r" X

: K0 j3 s! f# {" [菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
* x/ y; @9 c) K5 R. P7 I

0 }- h9 J! H5 T9 n匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,# [8 ]; t) w3 |) n& q8 L
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
0 t" T! S3 D, \& b$ ^0 \& y1 x" u- m0 u2 g" k7 E& N  K. D) ~
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,- ^2 r' ?7 @' m7 i6 v
你還應對它還有任何期望嗎? ...$ k' v% Q. O" s% f# }2 K+ \
infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
7 |9 S8 M8 O: {4 x) O

3 U* `) I& A. \& r, v; A! H3 N) h成單野要查根本有排查,
1 Z1 P. K: d- @% N只係查在場既人都有排搞,# h) h: @) {, K  E
唔好話人地就算香港,
8 T6 s+ a" q: h- T. t+ V之前徐步高案都係有疑點而不了了之
  v1 S4 b$ Q, g但今次賓佬做到咁低章真係好野
  |5 F- s7 p* E; _
5 q, L+ d/ Z. S1 Q
成單野要查根本有排查,; _6 |* v+ F; p1 X! `' K& k
只係查在場既人都有排搞,$ R  F! [8 Z# M$ S9 W, I
唔好話人地就算香港,9 @0 M7 T9 N9 \, t
之前徐步高案都係有疑點而不了了之0 K  c7 B( ^; F* j5 L  U
但今次賓佬做到咁低章真係好野
  s: _( w9 u, P( S5 Cjojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
4 k3 @6 W* J/ _$ B; F5 H
6 x4 K6 S* @: z! J* U

, x0 D& k% a" A/ M2 v4 s有得查刀巧過冇得查
# F. ?% [# ]5 I8 J+ o $ |2 D5 q( `( P/ E
如果係大陸你想查刀幾難牙
) C* ~2 M2 ~) a6 \2 X1 N. Q& W

. o' w3 U" s" s7 L6 B衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?8 d0 c! V9 r- u' G; f1 ]4 ~
思想幼稚到白痴既地步,4 `0 _0 R3 k& D6 z3 I$ O0 s; f
燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,
- B! P" u4 o* K$ ^+ ~咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口,* [4 q& S1 ?4 @# N; w( c* K
更加影響香港既聲譽,
' F5 z( I8 g, c9 i1 M你估宜家幼稚園細路仔打架,
7 x3 ~# S  j. P& g5 H' a& O) E你打我一拳我要踢番你一腳? ...$ u- Z8 `0 m9 O9 A: v0 x1 [
jojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
: Q3 \6 t0 N0 N) d; o
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
$ R  r" \( e, h* H/ u, m早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?& a3 b9 w1 C! T7 m' c
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;0 W8 L7 {% z1 t0 e: f8 c0 X
當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? 2 |2 x/ o) V! i  V% {' L/ P
你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;
  E" n$ x" K: a; f當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
0 Z$ d# }) h: K+ U5 {' @; ^4 h9 q, }; S$ @
! Q; U4 i8 X; ~中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;* A% P. B/ V& X: g& F: t5 f4 p
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
- t3 b2 }- m, |$ x對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...$ |5 `3 C; w" F4 V$ f: b
打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
! ?9 L; V" K" n4 Z
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,, W" m: a2 x: ^5 q# r5 w! s
講乜春汪精衛?
; L  Q5 ]& L( z9 X4 m* c你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?
: J% v% M( z& y! @" x2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚% O* _" k* J# i) G
中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
' `9 I; J* p% |) \+ c% z用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
5 I& c! l1 o$ |你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?
9 o" h5 _8 y8 T( Z! A* c0 g; \你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統
  b8 P: A8 }9 @; k2 L" ]- o
, L& P" r' L6 \& r' _4 S# U3 \. q 5 i) e# Z1 M& [8 R, U* d5 T2 G
甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
1 O$ E& B1 o! W+ a5 B6 C3 S+ _# d宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
: W- o6 T0 j* c1 l0 v講乜春汪精衛?# b2 X: v6 \5 c2 j
你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?, f9 `+ n0 y5 e4 {. ^7 {* ~: L- f
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚! [' N- p) X5 s
中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
: |2 ~9 }5 H- r用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
9 r  Q* I- G' e. k8 w, c你咁鐘意 ...+ k0 |  o; S; A7 [; }, t
jojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
4 e, O* l5 H1 V8 A
! {# i5 |* i2 h. h$ k5 h
算吧啦
2 H' q$ h' Y% @: f. c再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
  K: k' r( G& Q( z% [) O, l
" A# \( n4 M# I; Q/ C9 M( V算吧啦% n6 a) Q+ H2 {6 C2 o& o3 P! z; {2 v8 |
再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
6 X6 A! T& N* ?, _2 g  rWatchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
- I: t+ S; Z  ?; q/ f9 w
2 w# Q5 k  _! _/ }/ S* k/ e9 m
只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族, 4 U7 ~, x5 W/ `: N
燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?
! A* o. U& j6 a/ T) ~( x再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道- E3 g5 ^* s; W6 F" f: ]
唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。