<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中秋節快樂!奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節
返回列表 回復 發帖
: t3 P" ~3 |( r& o* l1 }* a* p4 j# V3 D& L
) p5 \6 _2 J1 F8 H) o2 d; Y- b* k2 x* ^
% t6 h" j* R! Q" p
哈哈哈  ....典會呢.....難得能與美人共飲..... . y6 S# G9 F9 f& N* C% u: k6 Y5 N* R
vv1668vv 發表於 2010-9-20 10:24 PM
哈哈!飲勝…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
哈哈!飲勝…
* k1 i) M0 m( s/ A5 |, j) E8 O, Tgoodnicelady 發表於 2010-9-20 10:34 PM
$ y  {4 u7 J. |% j; Y5 b. c$ B% U( k7 d
: z9 k8 z9 p. x) \% j' }
哈哈哈......
0 S  ~0 e( y. \! Y/ n- g/ q9 ?& o7 U
少少好喇........小飲宜情...大飲就.......
祝各位:; |8 H& M7 Q5 B7 b
中秋節快樂!" A6 v% W4 Z  ~6 ]" f9 K* y9 v/ N
人月兩團圓!- G( n9 l) R9 G; f
身體健康!( ~4 j( u2 Y$ M/ g4 |3 A
工作順利!
7 h; f- E. }: }* c. t6 k6 c奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節!4 G9 L# ?. ~& @" ^% Q" c& P
goodnicelady 發表於 2010-9-20 09:02 PM

評分次數

• admin

4 U2 |4 r/ ~- U4 m2 o  y

6 Q) C4 ^8 o# t6 A" e$ B
4 A! w- H5 Z6 @. \哈哈哈......
" e: I( D$ I) t2 M' ?# D( x  l
6 Q1 y# |" }1 R2 c: l$ J少少好喇........小飲宜情...大飲就.......
/ B1 H$ C6 y2 k. [( Ovv1668vv 發表於 2010-9-20 10:46 PM
其實我唔飲酒架…
; ~5 v& `& [7 B' I8 Q1 B8 @; w4 @奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節..... ......
% \/ i3 Z, N+ s- Y4 f. E  l清炒蝦仁$ ^1 w" a8 z# E6 h5 L; S% Z
八寶炒年糕  5 w1 s, B6 t  h/ T, m% q: R1 O$ G' W1 R
主菜汽鍋雞  
7 g4 y4 O- ~7 ?/ n碳烤金絲鳗  
. U$ B7 u2 C( R$ ?; I海參扒菜膽  
. p, H8 {, y( P蒜泥白肉5 O+ d" W/ x" ^% C; F& y5 k
泡椒鳳爪  % N/ L" P( j& n  p  U. s
水煮魚片  6 Z! P& L+ H% t# z* B9 q
外婆紅燒肉  
& C$ N' m0 H- x9 [& d4 @新疆串烤羊肉
- B$ h- I0 U, d; Q) N8 g* e鳳尾魚  * r; b, R. f5 d0 i- a
泡小蝦  ) I0 K1 N+ @, D  |2 x
夫妻肺片
% f7 G3 V+ ?' Y9 i4 D8 o; b...
- K4 @8 M7 ~4 Z; X$ ]' V. e3 N. Igoodnicelady 發表於 2010-9-20 09:11 PM
U made me miss Shanghai.....
其實我唔飲酒架…
6 F: P0 f6 a3 W) V! P  ^goodnicelady 發表於 2010-9-20 11:24 PM
5 ~* ~6 V4 p* ~

, r5 j& @9 b9 r
" c' D3 {" l7 n
: m/ y3 P2 x+ o6 r: }- C' g* _唔扇你 .........唔識飲都0甘夠疆大人地?
U made me miss Shanghai.....
7 a5 e4 g7 a" _7 w自由神 發表於 2010-9-20 11:56 PM
你在上海食過呢d餸咩﹖
3 h+ k5 x1 H+ j! c* W

# ?' D) f" Z& A8 g6 \. F
8 L9 u6 O; M! L* j, r5 }  }
! i4 e( X  c8 Q唔扇你 .........唔識飲都0甘夠疆大人地?
2 N( P+ ]7 ]( vvv1668vv 發表於 2010-9-21 12:04 AM
我唔飲酒啫!唔代表我唔識飲架﹖
突然好想食添…無人送俾我食…
) W! S  ]0 \  Y5 T4 v9 c! M6 ~# Ugoodnicelady 發表於 2010-9-20 10:07 PM
( t5 M6 o& q: p$ W
+ o% ?  X# K- c! E今年反而我有好多, 已經收左成10幾盒, 仲未計屋企人果D, 而家成屋都係月餅
% G: B( a3 ^1 }% c; f0 w7 @3 B; [+ ~5 c! a7 Q
今年反而我有好多, 已經收左成10幾盒, 仲未計屋企人果D, 而家成屋都係月餅 * `/ |) \' f/ n- @/ b0 ~) ]9 }- A  h
jojojojoj 發表於 2010-9-21 11:15 PM
講完今日收到二盒喎…真開心…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中秋節快樂!奉上美味佳肴.作為慶祝中秋節

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。