<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 港大垃圾民調
返回列表 回復 發帖
對於臭既屁 ~ 我想盡辦法去發放 ~ 呢d咪就係你地班人日鬧夜鬧 ~ 共 產 黨最鍾意既屁囉 ~  / h3 G! e  W0 ~, V

+ W, t0 z$ L" }  _  M; Q其身不正 ~ 我班奴才有乜資格鬧你地丫 ~ 事實證明我地自己都係咁
6 G! O* V! |  {3 y) R8 B0 F5 t
7 \& h+ |  |% J5 k, T ...
( w3 y0 b: z& Q( {, p+ G( hKNY 發表於 2010-12-29 01:38 PM
終於玩到我爛屎忽 ~ 停止留言 ~ 本人深表遺憾!
& J, v. h5 t1 v% K0 w6 v
0 P  g% A% v7 a, S) N# G
" l* j( H1 B6 Z) z0 I0 z 3 [5 G1 c% ~$ H  E5 U- d
KNY 發表於 2010-12-29 01:41 PM
狗哥為免講多瘀多 ~ 決定唔再留言獻世都係一個好辦法 ~ 請大家唔好笑狗哥龜縮!
- u' A. T' o3 w0 V; |% N: d 8 h% b1 _7 F' U: j
; [; o: L& G$ i
我為免俾人插到開花 ~ 決定唔再留言獻世都係一個好辦法 ~ 請大家唔好笑我龜縮!
9 b5 M# n- q) t1 Z: a* w # i1 U8 ~# ]5 \9 V) a

P/ {  W3 V7 q. n& L 1 r4 u1 t+ [! @$ U; y
KNY 發表於 2010-12-29 01:43 PM
大家在26fun咁耐 ~ 有冇見過狗哥俾人玩到咁盡未? 連留言都唔敢 ~ 何解呢? ~ 因為驚自己既留言會俾人改囉 ~ 放心啦 ~ 狗哥 ~ 冇人會好似你咁低裝架   
( Y6 C4 B3 q( A$ L: ^
! S$ w, [: D- w; j  Z. n
之前唔知見過邊位留言話狗哥既留言好有見地 ~ 我諗見過今日狗哥既舉動之後 ~ 要改觀咯! 8 G3 o: N2 i! I0 T+ p, E

* k* M: F- X5 D" a! H0 M' x! E
狗哥 ~ #15樓個留言仲未改好呀? ~ 出到17樓喇
18樓喇 ~ 改好未呀? 我去做野喇 ~ 一陣返黎希望你改好晒啦!  
大家在26fun咁耐 ~ 有冇見過我俾人玩到咁盡未? 連屁都唔敢放 ~ 何解呢? ~ 因為驚自己既屎忽會俾人插囉 ~ 放心啦 ~  冇人會好似我咁低裝架   ' V2 }5 E. O3 f$ k- i9 E
  [& w0 }! C1 j( J( U
...
2 A% d( n0 p% IKNY 發表於 2010-12-29 01:46 PM
18樓喇 ~ 改好未呀? 我去做野喇 ~ 一陣返黎希望你改好晒啦!   $ n4 P1 Z  c/ B2 {& i: r' g! _
KNY 發表於 2010-12-29 01:51 PM
大佬, 你估我好似你咁撚得閒成日對住部電腦睇咸網打飛機咩?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 港大垃圾民調

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。