<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨
返回列表 回復 發帖
& N- k8 r$ }* A4 o9 v. @+ d- c! V

& |: P) ~" I0 F" o( [1 [如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, # w/ j2 A. Z; o) u6 g
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗
  u" T" @& R! v+ c& N2 `* Z- \0 Sandyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
其實我對政治不太有興趣。2 x  _! Q3 p) z3 o5 B) j
只是路過有感而發。
失去自由邪神回歸
最初黃毓民退下來, 話要讓年輕一代接棒, 結果個黨內選出來的新主席唔聽佢話,
7 `' [7 g/ {6 L  Q/ I  v就在自己節目炮轟新主席, 而家就玩退黨, 真係完全體驗民主精神% d7 N5 y& i! Y/ |- Z( ~  V
大家日後記得投票選黃毓民讓佢連任, 靠佢幫你爭取民主, 香港一定有救:goo ...
/ t* o. `, o2 C. }andyho 發表於 2011-1-21 02:26 PM
# X2 c% Y& V+ x/ x: ]

1 V5 _8 T. Z- N8 U* V3 d會唔會好似玩五區公投咁 ~ 退黨之後又玩詢眾要求入返去?   

評分次數

• BOYDWAN

唉....真係兩面都幫唔落
* ^: G# t7 E! V9 s( b/ V
8 v* J' }+ ]) y- Z$ v先不論誰是誰非,誰對誰錯,6 g. x# p" s. _% I
唔談論其他廢柴二打六,
) ~+ A  Y8 _, i$ z黃陶二人,多年兄弟相稱,信念一致,一齊打江山," c# L0 \- H. X3 M- `
點解二人關係忽然會180度大轉變,變成死對頭? " O/ }* G( |: ]
有乜咁大件事,唔 ...
+ D$ F6 y9 P" F  winfjlam 發表於 2011-1-21 05:09 PM
0 G% V3 e) j, A9 e- w7 z" |# E9 O8 }5 L, ^. d
阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"

評分次數

• BOYDWAN

不能太武斷,各有各唔着。, B0 d: s5 p$ \/ Y* _" l+ G
你咁樣抹黑同下定論,未免太不負責任。
4 E. I& D' K' S! l3 ?5 |大邪神 發表於 2011-1-21 05:52 PM
! B, {" d- p9 ^- y* W* Y. \% R" Y" T. o+ ^0 T" n
你認為佢要負乜野責任??  
哈哈,第三隻手的確存在。
8 Y' _7 N( Q; k! s( U如果唔係唔會兩個稱兄道弟既人會咁樣反面既 * J# V, }7 x: a, Z* B! E3 C9 ]! R
只係你認為我講既係你心入面果隻姐。
- }2 s# Q: q; M+ Z2 S2 @  `大邪神 發表於 2011-1-21 07:40 PM
& T2 f0 M0 A( \' D* w  Q  A
5 N' s* q" i3 w* T
係囉 ~ 唔使審 ~ 梗係又有人政治迫害啦   
" N8 E) o" _3 ^, y8 N8 J4 i
+ j& ]# _* m8 K如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌,
( B7 s) M" q* m& q* X$ ~那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗
' u! B6 r/ F$ p  A8 o5 k3 ~andyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
0 P5 B( m) A0 M2 T

( |: p% O8 S+ [) v/ A我係新界西選民 ~ 以前我投大舊 ~ 但上次開始 ~ 已經唔再投佢   
* k2 o# Z- n2 d9 M& v0 ]3 a
& ^( `3 p( M) I1 Q6 s2 Q阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"
6 @9 Q8 J3 L- ^. bKNY 發表於 2011-1-21 11:21 PM
1 |9 E+ s4 t& }; j$ P9 q3 n  r" S: w" a9 H' B0 ~+ R  L" M% h
有幾耐?唔夠一年都叫好耐?
+ S" b) A, I* \# N1 ]( G先唔好計耐唔耐...
# W- h9 a/ F( k( j# I* P9 \9 {8 G身為街外人,只係覺得好奇怪,
1 r/ ^+ |! w) }8 J( v, {2 y唉...一盆散沙,
5 G% b3 Y, m# U1 V/ ~2 l6 r黃巾聲勢浩大都冇用,到頭來起義失敗,
% h1 d* G" b' L- r6 w. W/ s都只會俾人叫做賊
4# infjlam 有信念唔會成功,一定要有手段。' R& n" R" G  w- `! H
只怪手段唔及第三隻手。: `) j/ l/ ]0 n/ |7 K+ E5 \  b
大邪神 發表於 2011-1-21 05:57 PM
1 N& z  p  V& f% F% y
$ F; O6 r, r1 J* C: r( R; v- Y7 d! v
成班柴娃娃,烏合之眾,連個傻o既,都可做到副秘書長,. m, m! g: x; \% h  l4 w. z1 D% a
那一刻起,我已知社民下場,係日本郵船...
其他事,我先唔評論,
, N2 u3 D( d0 ?. l但有件事,我覺得毓民講得非常之啱,1 _1 v% @  R9 b
就係社民班廢柴二打六,正經野唔做,
9 e5 J* H$ R. V6 E& e$ d* `卻日日掛住上高登,上facebook自濁打飛機,9 V! M/ V& @4 j2 I9 ]% ~8 }. T7 j
以為咁就搞得起個黨?0 N5 ~) ]2 I% A  D' `2 ^% ]
得o既我就跟你挽鞋!
其實我對政治不太有興趣。. j+ J+ P8 n* o9 c  z5 M
只是路過有感而發。
6 U2 a2 F) Y  Q& A大邪神 發表於 2011-1-21 08:43 PM
: D# C6 R" f' ]0 a5 s
7 K) b7 y6 ]# u0 ^( x
你講野同你個頭像一樣咁特別, 4 e8 N3 [* g) v
一邊去評論他人的政見, 最後卻話自己對政治無興趣
6 l! f/ v, \, z0 i' V2 W
+ P; v8 @' V* I) Y2 N/ H我嘗試學下你講野:
) T7 R! `) A, v0 @0 O7 H2 @. X8 M「其實我對賭波不太有興趣, 只是路過投注站買左3個波膽, 4條過關飛, 6場主客和,
$ N. B$ V% ^2 N# O1 A  c, u$ T: l我要講多次, 我對賭錢是不太有無興趣的」

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。