<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 如果係街見到條女。。。
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-4 01:11 AM:
( ]$ }' {+ l. D( ^, `1 q望個樣先
+ q2 {8 ~8 b$ ?再望對腳% I3 @5 n$ M5 \
最後望胸:cool:
* a9 ]  n8 I8 V6 a. F你..........!3 W) v/ k1 D# b$ L
唔..........!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-4 01:12:
+ \0 Z0 A4 [$ T- L; n  g
: X, U; v7 k- _; d* R5 ^6 K係喎!: S7 H# `( V; Z. ~& v
一兩次之後就有皮膚病,9 r+ W& P+ ^2 Z1 E/ ]2 Q8 ~
咁生到成身係你都唔會望啦!
1 b) w$ ]5 A$ y' Y& M" m" M以後都唔怕添,& U( y# Q) U! V, M# o. N% f
係得喎你!
% X; r7 Z% [3 o
哈哈,到時比人任摸都無人會制啦
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:12 AM:
$ ~/ p3 ?+ ]0 m, |; `% V! }( w. t' c, W" p  y9 u. e; m  J+ u
好同意你几講法,係背面睇係林志玲甘,另轉面係八兩金甘几話。。。。。
8 g3 l- n  V8 N+ ^$ X9 O2 A心情會邊得好差
9 U8 e7 b4 s* U; a
其實睇仔一樣
望腳先
; @# `2 W9 p- E# v& y' O學校妹一望佢對襪長定短都心理有數
$ O, [# M: {. r" P, i4 N" K長既多數都係索  n) p$ N$ H" }5 R2 }1 G' p. f# j
短既99%係豬
LINCOLN姐,甘麻煩你講下D女點睇D仔啦,甘我地D兄弟可以注意下,出街之前執執佢,溝女機會大左,會有好多人感激你架。唔該唔該
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-4-4 01:17 AM:
  f8 U* q4 C6 A' K: P% v! D# {; }( F望腳先; H8 H/ c% x, g" p9 g. I. q; _' h
學校妹一望佢對襪長定短都心理有數. \- N8 `+ f0 D0 V
長既多數都係索/ F" W3 L# t5 v/ ~
短既99%係豬
* [) ?& A& S0 |7 h
好有研究喎:cool:
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:20 AM:
3 |; d/ i( n! n8 u3 XLINCOLN姐,甘麻煩你講下D女點睇D仔啦,甘我地D兄弟可以注意下,出街之前執執佢,溝女機會大左,會有好多人感激你架。唔該唔該
/ Y' N! l, ~/ V7 e( h, q, u
Lincoln 係我條仔呀!' F4 E: P8 \5 L5 Z0 }- I" d
我睇著衫先囉,可以睇到佢係“中”意玩乜多!: ~. W4 v7 S8 P* _6 \/ ?
睇著衫有時都可以睇到性格架!
* \. ]7 x! u0 ]2 r' e+ v, s最後都係睇樣囉!
我由上至下掃囉,一唔妥即停!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-4 01:28:, _1 @4 P  ~8 C- C* d

# O* L9 _/ {2 D, b3 X7 d" HLincoln 係我條仔呀!0 H# t+ S& l6 u& I- d. E0 ~2 o+ e
我睇著衫先囉,可以睇到佢係“中”意玩乜多!
0 F# N4 W: a+ e. a3 e1 D  j5 K睇著衫有時都可以睇到性格架!
  |6 \4 p7 o" @最後都係睇樣囉!
) `+ Y" v/ E- B哈哈,甘著到超型超靚但係個樣好似八兩金甘都有得稔?
Originally posted by 入晒 at 2005-4-4 01:34 AM:3 T' R& I3 f4 @9 m3 c
5 d8 A, e: `8 B
哈哈,甘著到超型超靚但係個樣好似八兩金甘都有得稔?
  r& W# P9 K  Y4 M& E1 B搵老公係要睇內心架" f+ x9 U% x4 M7 C# |
不過都要過到自己先!
' W0 f; i3 }* w+ v2 b
1 M9 f7 k; ~+ ]  c/ k但係個樣靚仔,衣著好差,- V7 v3 C7 J5 ?
咁可能係老粗,
" n, z" Z4 B0 Y$ \+ U又可能係好OUT,唔跟時代,
& I4 o) a! O8 U7 Y6 ]咁一齊會好多問題架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 如果係街見到條女。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。