<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra
返回列表 回復 發帖
Originally posted by monchhich at 2005-4-2 07:25 PM:1 s1 N: t& T! p( Q# G- @) p
大家好....; E; T4 J/ x" |2 }2 r0 Q) M, c
我唔係新泥嫁..... ...
4 [" r8 y, ?( i4 P等我去街街前都幫下你喇!!!9 _7 C, C. g/ E
一般來說,發育時期既女仔係唔好帶d咁平既"爸爸"因為設計不夠好,不能給發育既你有適當既承托及車工and設計較差,不能給予發育時期既你有足夠空間去讓你既乳房發育.+ J# p1 G2 U5 p; O' @
以牌子來說,wacoal係最適合女仔的,不過價錢真的很貴!!!所以可以考慮其他較平而設計較好既牌子.價錢一般都要過百,不過最好唔好用二十幾元o個d.) T, n, W% E$ X) m
其實,11歲未必一定要帶'爸爸',其實好視乎你既發育程度,唔太利害既話,可唔帶,不過如果你怕露點,可加底衫遮一遮!!!
) M& e) I% Q, E' k3 x
fun fun  fun,求開心,一齊笑下解紛爭

咩意思呢??

Originally posted by austin666 at 2005-4-3 03:29 PM:0 N/ w/ V) c! b1 ~
我識戴窩使吳使我教?% p: _8 {7 M9 s7 F

+ y  E( j: D! e' {( j6 R% j  q仲有你可以問你媽媽
- L9 r5 z5 m3 _1 z7 n5 U或者去內衣店問人都ok. S4 T/ [4 i4 E
仲有戴法係好重要的
" b% T* T- {/ z4 v% ]吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
0 T, R6 b( u- |# H2 [. M; U3 D/ F! n7 {& E! R5 d6 r0 M
咩吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
Originally posted by monchhich at 2005-4-3 11:33 PM:
3 g$ J: o1 n% @  u/ T8 f3 d  l( S
& ~9 M5 B; w5 ]
咩吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
6 r1 D3 c7 H1 f' d0 S; h

* r' p( e  s5 Q好似pk boy咁話~~你去一o的內衣店問下啦.....o的姐姐會教你架啦~~5 u  U3 {$ h3 j0 U% Q
仲有你上圍幾多丫~11歲就要帶bra bra?

120 x 60 PIXEL下載

0___o.......

bra

我想問bra係點帶嫁....4 C5 z. F8 |; y
唔知邊個有果d〔〔短片or圖片〕〕
小妹妹,你幾多歲呀,唔同bra有唔同帶法嫁喎!!!
" y3 l) U1 v2 L7 F& e  o
fun fun  fun,求開心,一齊笑下解紛爭

Originally posted by pk boy at 2005-4-4 06:43 PM:
4 L/ a/ y/ a1 y! }小妹妹,你幾多歲呀,唔同bra有唔同帶法嫁喎!!!
, T) z2 V% v2 C+ V
9 w6 {+ z) _  U- m; C

7 p3 @8 Q$ L- a; J11囉....
$ G5 m. O3 k4 r不過我想睇下d cup係點帶

....

唔該.....3 W1 u! r6 ^. G9 X' o% ?9 {
比d回應啦.....) r7 n  l; d, e" O' H
我想睇短片呀

等級會員

y我成日都係"等級驗證會員"既
Originally posted by monchhich at 2005-4-4 19:02:
6 v4 [. u2 Q* B# ?; B/ v9 Hy我成日都係"等級驗證會員"既
, p4 Q+ z8 C" T) u; X' m3 m2 R
did u check yr e -mail??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。