<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 大家認為朋友究竟係唔係拿來互相利用[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 04:51 AM 04:51 AM:' M% k# X- u8 ]0 g4 s

6 j$ ?' y3 D* y4 [' Y: z8 [- |% _. K$ M! B/ x6 s1 E' x
wahahhahahaaa
& N) `5 g6 G' o; @  T# Y咁我覺得你有義氣得黎好慘Y ma......
, y( N) s7 s3 d( Y: }0 n. W2 H& o) O
我係你老友黎嫁, 我戒左酒嫁喇
) T  ?& X  y5 h4 t好易戒ga丫???
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-10 12:54:" K* l, A0 v" M

! ]/ z5 |9 e( g) V好易戒ga丫???
0 T5 ], d6 t/ k0 @3 J9 p* A5 |
我都想戒3 O, v4 Y2 x3 K) x3 U# o
有試過,不過戒唔到
咁我祝你早日戒成啦。左輪仔!!
希望啦

$ A. f3 q8 {2 ?4 @. S/ c  P7 G支持~~

135 x 135 PIXEL下載

如果有利用人既心態去交朋友就唔好妄想你有一d真心同你做朋友既朋友
. j" K, A- P% N& h6 n0 M或者可以用互相幫忙會好d..
. C' M( S8 R1 e# ?0 G" F
% ~2 D/ N7 f9 H朋友..係人生其一重要既野..6 ^1 r& ^; g0 a/ i5 G3 B
正所謂出外靠朋友
君子之交淡如水!!!
Originally posted by ilove---you at 06:39 PM 06:39 PM:1 k7 [7 d5 i( J6 x2 C
君子之交淡如水!!!
5 a& G4 ~7 q4 a) T: F2 N( ~
唔一定丫!!!看你點交丫~~
我就覺得心態上唔應該有囉~~~
/ c5 |" Q* E2 j- J$ _因為如果你有咁o既就好難交到一個真心o既朋友~~~
; L" e, z' F2 t8 e7 o4 K* r人一生點都要有真正o既朋友~~~+ ?$ Y0 B5 e6 |; R( ~2 }
所以朋友係唔可以利用~~~2 y/ h& H; d: Y2 t/ ?
試想想如果你俾朋友利用~~~
- n! z& Q7 j# y/ G+ j你o既心情又會點呢???
+ N- X* R1 N$ z所以己所不欲, 勿施於人
Originally posted by sfxc0000 at 10:14 PM 10:14 PM:* ^8 O9 I7 j3 M/ }
我就覺得心態上唔應該有囉~~~# l% w, [$ ?% l) j
因為如 ...
1 E) |% O4 S* ~
係咯!!!我有試過交到真係給他利用1 w8 Y- L/ m0 R- c5 g$ `( f/ U5 W
然后在老師前面出賣我那時真的係太hurt啦~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 大家認為朋友究竟係唔係拿來互相利用[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。