<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-14 07:08 PM:$ _3 o5 C6 P- i. T& h  s
我反而覺得女人比較幸福……+ r9 b5 ?2 H/ ^% x/ |$ |) S/ V: C( m
因為可以恃 ...
1 L0 w, U4 j; D. |8 }2 a2 P
. B) X6 q. ]/ {% W+ ?
完全AGREE....( K6 p: m  g' |& q' f
話男女平等.....根本就冇E回事.....女權大左......男既就盡量滿足女
Originally posted by pakho at 07:41 PM 07:41 PM:$ e5 R$ p: y% Q, Q
感謝上帝,我覺得男人比女人幸福的hah ...
- s1 ^' t5 f1 L3 L' b1 l
哇!!咁激ga形容詞啊~~~~
我覺得一半一半啦,因為男女都平等左
Originally posted by 左輪仔 at 08:22 PM 08:22 PM:
0 {5 i$ G4 d/ H我覺得一半一半啦,因為男女都平等左
; L: j* }' S9 ]; j* F. x- k. M. O
不過有點人並不認為列~~~
1 a  L/ [7 {, ^; z2 _他覺得女人應該做家務
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 20:28:
3 P; H* l: b* q; \0 X5 t- L7 S3 D) c7 x1 v
不過有點人並不認為列~~~
3 s$ W& z+ T+ n- A1 d2 J6 z5 Z1 R他覺得女人應該做家務
% q# e: {; @( i大男人先係咁諗咋,其實你錫佢既,你都想佢唔使咁辛苦嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-14 08:30 PM:4 g. u: h/ r$ I6 M/ y6 u+ Y" x
- s- l7 P! s$ w. m+ _" I
大男人先係咁諗咋,其實你錫佢既,你都想佢唔使咁辛苦嫁
- F) I; ^* H& W% r我會幫手做囉~睇見佢咁辛苦都費事啦,除非自己唔得閒
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 20:33:2 N7 s: u: w# y0 o

: F( E! }. K) y6 E/ o8 ~我會幫手做囉~睇見佢咁辛苦都費事啦,除非自己唔得閒
5 V+ u5 B# z2 R/ T, f" w' a, L
咁唔得閒就冇得講丫,佢都會體諒你喎
Originally posted by 左輪仔 at 08:35 PM 08:35 PM:; s: y: g4 t4 k
) Q1 |/ C- i' m
咁唔得閒就冇得講丫,佢都會體諒你喎
3 T$ O: }% c2 O5 S  p* }3 X
咁又係!!不過有D女蠻不講理的。。。。
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 08:28 PM:, ~$ T# e4 H' h$ T. N

( M7 I0 f# ?8 d+ O$ h: s/ }/ }不過有點人並不認為列~~~
3 l, t2 \3 |4 X( F5 \/ Y' y: w他覺得女人應該做家務
# X& l& \# n. I+ _
呢d咪好似左仔所講o既大男人囉~~~. U* j5 S- `  K( I- g/ c
有家務就應該一人一半~~
9 @5 q% P7 S/ a5 n有責任心~~~& o, `5 N1 j" P
咁先係男人o麻^^"
Originally posted by sfxc0000 at 08:40 PM 08:40 PM:* n- E( x" G2 j& c2 m1 l

8 O3 @8 }5 \8 I! p6 E呢d咪好似左仔所講o既大男人囉~~~. ~. O* }. c, Q
有家務就應該一人一半~~
7 \: O# u, d: ?5 @  p有責任心~~~  ^; B. |7 n* v6 O* G5 {$ h
咁先係男人o麻^^"
& \( x) F% s% E$ u3 I4 A
D女真係有一點慘!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。