<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 09:31 PM 09:31 PM:9 L( x3 u+ e+ R0 R6 R
10個老闆10個都一樣....7 k# C5 I$ A" `, X5 f
唔做死你...佢地俾份雞水人工會俾得好唔"KUR"
# N5 }% d# E# Q: J. z
係話!!!
Originally posted by JCer at 2005-4-14 08:53 PM:. b1 j8 S/ Y1 C' J( J* |! }' P
起來!不願做被恰的人們!8 ]% Z) e7 Y4 i2 O" ?% Y5 ?9 L2 S
把我們的積蓄 ...
5 t8 ]" r  g" P) |" w
好正呀!
Originally posted by Asurada129 at 2005-4-14 09:31 PM:9 T+ a- W0 u5 z+ p) v8 l' F
10個老闆10個都一樣....& W( @) [( l8 r3 U( B7 d) c
唔做死你...佢地俾份雞水人工會俾得好唔"KUR"
8 A/ y3 a& h1 ~- `, {' U% _! G9 ]% l
幾千銀、洗死人!
Originally posted by toro at 2005-4-14 11:37 PM:9 H3 L  A- [1 @  n9 U+ F$ c- R
+ ~- O, S; w- \# M
幾千銀、洗死人!
8 I, {' q0 ~6 I, K2 p
: g2 Z4 L3 P1 P老闆們最叻善用資源!!!!!!* P  K1 S7 d" r' h
$ g$ p! l; C7 b1 K/ B5 O
我地只係佢地既踏腳石
呢度可能學生多,無乜人入嚟出氣
Originally posted by toro at 03:04 PM 03:04 PM:: t+ v7 L1 s, s3 U
呢度可能學生多,無乜人入嚟出氣
2 k' i/ P! d; V; Z& {1 f我想都係!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。