<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家鐘意乜地道美食?[積極回應者+5]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 09:40 PM:
' F2 Y4 b: c" Z. K
  l3 H* [2 @7 O正!!我都鐘意去澳門食野。
* [) k# G6 m# U7 s. @) W
去過邊到食野呀....; Q- C1 y& ?* S( Q! A
要不要我介紹你
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 09:50 PM:* F, `# B# G+ _. E( ^

( j* T4 H/ ]. `) W" j. F4 N3 F去過邊到食野呀....# s6 K8 K7 j$ E5 q4 f1 M
要不要我介紹你
- M. ~- s5 {9 K# z# ~7 T沙x文幾正嫁。一時講我都記唔起咁多0 r8 `! N4 Y* ~4 ^
...不如一齊分享下?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 10:21 PM:- Y/ b2 v+ T- n
; e( b& w/ P9 B
沙x文幾正嫁。一時講我都記唔起咁多
7 w# Z8 y: ]% ^+ ^5 p...不如一齊分享下?
5 b8 F3 C% H- o% t: j; s/ R7 S% F- p三盞燈最多好野食....
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 10:29 PM:! e5 b# z& }. i! P1 v5 ^7 R3 m# v

4 Z" `% p8 ~& c- |# X三盞燈最多好野食....
/ l/ |9 E4 `. A% W/ t
魚湯粉係咪就係係o個頭?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 10:35 PM:3 G* |2 H6 g& ~- r
( H& t6 o9 j; ]8 D
魚湯粉係咪就係係o個頭?
& _4 F( {- E2 F6 C5 m/ M) B
yes...我覺得叫"成群"果道正D
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 10:37 PM:3 {6 ~# V. |" W0 i4 m( C
7 J+ p, x( U! R5 z9 b
yes...我覺得叫"成群"果道正D
1 V+ w( R2 V9 E( F9 G6 i  }. O
唔該既!!9 E8 g1 j0 l1 E  O/ `# s7 j+ A
小弟鐘意食澳門既粥...我鐘意大三元(比較多港客去),o的肉丸粥好正嫁。
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-5 10:45 PM:; u1 v6 i$ f/ Y, w7 g

/ w) l* a0 d% B/ H6 ?唔該既!!8 i6 t' M$ g: F; k# w8 {
小弟鐘意食澳門既粥...我鐘意大三元(比較多港客去),o的肉丸粥好正嫁。
0 ^8 o" k& q% O9 R3 m/ Z
勁呀....咁都知....1 d& V9 p% L2 x: ?0 @
食甜品..知唔知????
Originally posted by michael~~ at 2005-5-5 10:50 PM:/ K; [7 w' ?4 T6 k

2 ~9 l$ z& J  d3 ?5 ^6 X勁呀....咁都知....
1 j3 A! c8 s* y* r0 A  W食甜品..知唔知????
" p4 |( n' i1 ]: ?
都係o個頭o個間啦??個間又係港客去多。冇記錯既話,係福隆新街係"車尼哥呼"隔離都開左間新既糖水。
膠少陣當幫忙
馬來西亞既面包雞,奶油蝦同拉茶~
正宗的越南牛河和凍啡,十分正4 h3 P  S' J- G$ M" A: n4 j% G/ E
但在香港好似搵唔到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家鐘意乜地道美食?[積極回應者+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。