<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【26FUN工作坊】交流工作上遇到的點點滴滴
返回列表 回復 發帖
想做﹐不過唔識劃野
Originally posted by vivienna at 2005-5-14 07:45 PM:
1 v  o1 O- I+ N+ p8 i1 O) u" k想做﹐不過唔識劃野
) J4 [  r7 p. E' C  y5 }* g( V8 O$ y咁你做乜行業???
老實講﹐我失業架
Originally posted by vivienna at 2005-5-14 08:05 PM:5 _& Z; s2 f/ c% M1 P8 ~) G
老實講﹐我失業架
+ ^# \/ U' |& j' o* e' }' Y% E唔更要, 都係自僱人士
我係一層樓入面寫字架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:22 PM:+ {$ d  U" B! |5 J. M9 \. `
我係一層樓入面寫字架!
0 ^+ q7 o5 d6 ]8 T. x
2 O" _4 u7 z/ \. ^1 K
halo , 阿華
1 b! m7 r( Z, R# d. @( m# q4 V你咁好野ga, 有瓦遮頭
Originally posted by pctong at 2005-5-14 08:26 PM:
7 q' U- o' ~! n4 Q- H: W7 t
2 y$ p- N9 z8 N7 H7 @) h- x) C' P2 G
halo , 阿華6 {; F: I+ M0 A
你咁好野ga, 有瓦遮頭
3 ]" z) ^& z5 m& X) c- w- s! K# f% B有瓦遮頭唔怕太陽,
9 M6 Z1 P4 H! d5 t1 }冇瓦遮頭都可以戴帽架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:34 PM:$ J5 g2 O2 j2 C1 ^% [
6 c% o' n4 c7 J$ V$ i' i* f1 i
有瓦遮頭唔怕太陽,
- o$ l8 |5 E, A# Q3 p+ n1 E冇瓦遮頭都可以戴帽架!
, A6 v6 z* v& Q' B9 m- c
唔掛知得D差佬成日帶帽
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:34 PM:
. o$ b6 [3 x2 o: y1 k, h) ~5 K+ V+ k4 ], m
有瓦遮頭唔怕太陽,
8 e. I, D+ X1 l1 ^冇瓦遮頭都可以戴帽架!
7 D3 ~6 p  e% H( j- R; k7 j
9 J0 n, ~4 K/ `* H
我係男仔
6 B6 O% B3 s7 ?! c! q5 T9 t你係未男仔又係用女姓化名???
7 q* H5 V( ~- j3 L2 Y+ O' N$ J
) e& N& ^( I& c7 c咁英名都冇分
Originally posted by pctong at 2005-5-14 08:51 PM:
9 R2 q& d9 n# D5 e6 @: E6 P& g6 J* D4 e# w; z+ m2 _

) A- a& `4 x! q我係男仔% D) N4 |2 Z. D! u
你係未男仔又係用女姓化名???" G3 r* Z& b  Z

9 A& S9 \6 A6 g* ^$ R( a# _咁英名都冇分
- N9 q1 Z: A0 ^: ~  Z# l
我之前用條仔個A/C架!
5 O: q! n1 V6 u4 G0 A你去【戀愛起義】入面有個【女士專區】,/ q2 T& q  J8 [; S7 M
我D歴史係曬入面架啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【26FUN工作坊】交流工作上遇到的點點滴滴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。