<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你去完廁所後洗不洗手??
返回列表 回復 發帖
如果水龍頭吾係自動感應式既,就吾洗。我點知乜野人掂過。尤其政府設立既公廁,成日見到老同,又乞衣用過。我再用手掂就重吾衛生。
nil
一定洗# d' e0 _9 O' E6 ]3 f
我次次去廁所都洗% |0 X( U8 Y2 i. D' m: S- Q
習慣左
一定洗架o番~
去完一定洗啦!
吾洗手D人好自私
Originally posted by vivienna at 2005-5-15 04:23 AM:* i- B5 L, o- [9 X. D) H
吾洗手D人好自私
) n: H: Z2 Y6 `# f4 p; D好自私??點解ga?
Originally posted by 阿細 at 2005-5-15 04:49 AM:
8 c' F' I( w, f" |3 R/ t0 {
0 U- M! L2 ]! v# Q9 N好自私??點解ga?
) ~: I6 {  ?# v, [4 F- W% b& K
好似我阿爸甘﹐次次去完廁所都無洗﹐所以次次出街食飯分生菜包我都自己黎﹐阿爸就當無野負責分比阿媽同阿妹﹐甘有料既生菜包我真係受吾起。以為人地吾知就得﹐你話係咪自私喇﹖(沙士過後﹐甘你都問得出)
Originally posted by vivienna at 2005-5-15 04:54 AM:
, @( e  f! q4 t- D, B* F4 @- V) \
& C3 T! r( b- x6 T7 L2 `甘有料既生菜包我真係受吾起。以為人地吾知就得﹐你話係咪自私喇﹖
! |/ e. n) \/ ~; |
: R. ?2 t2 w( ]/ s/ E
我屋企都係咁,meet完腳皮就包/整野食,我仲要迫住食,好慘...
愛死雷凱欣
Originally posted by robertchai at 2005-5-15 07:25 AM:
/ {  A7 L8 @9 z+ I5 E9 E我屋企都係咁,meet完腳皮就包/整野食,我仲要迫住食,好慘...
) ^: w6 A9 `( ^3 G) f* r) v
你要識得講‘吾好’
Originally posted by vivienna at 2005-5-15 04:54 AM:
1 S8 X& ~5 e$ [$ d' B1 T
8 _$ j! Q& C; y. e好似我阿爸甘﹐次次去完廁所都無洗...
( T# ]  [. w, ~
你阿爸有無食番?如果有就無私啦!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你去完廁所後洗不洗手??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。