<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地鍾唔鍾意食榴槤?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-27 18:32:
/ @" N7 N, `$ N9 L/ v2 p
2 ^+ k/ y2 q  O" P# t! i
4 U( S2 L' s$ T
2 u+ |' B! n8 n2 o# D9 b+ _( kno
# ]. T6 x0 z3 U0 v. {+ B/ Fsmell good:cool:
6 H' H" D: t. L: V. p! R我想嘔
唔鍾意食$ v! g8 I; v0 j$ s4 D  z6 m' U
因為我覺得它實在太像.....大便
Originally posted by 日比野達郎 at 2005-5-27 09:37 PM:5 C3 Z# P& l. |/ m& ^9 b
唔鍾意食
/ x" c, I' [: B+ e" v因為我覺得它實在太像.....大便
/ D1 G# C6 E* I/ w6 H# t
對...口感好像=.=
膠少陣當幫忙
我唔係太鍾意, 最多一日食一個
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-27 09:38 PM:+ _. X" ]) ?! B9 B8 `9 p, a
# k' _: A  ^( w3 Z) s( B. U: I
對...口感好像=.=
+ Q6 l5 ?* D) _7 F7 H3 h
口感係咪我就唔清楚喇5 ^- k; E# q1 r, y
我見人食嗰陣時睇到舊榴槤由隻手同個口分開嗰吓,嗰D絲勁似屎
Originally posted by d228216 at 2005-5-27 09:43 PM:
* P: Y) f! d) N! }; j我唔係太鍾意, 最多一日食一個
8 k$ B8 c# ?2 ~% t- u+ w' }
4 B: a, Y) E' g6 e( A2 y1 V* E可以一日食一個~~
$ @6 v$ c/ X5 Q4 F你同我講唔係太鍾意食~~~唔係啊化~!?
Originally posted by purplefish at 2005-5-27 11:08 PM:, ?  N- D# O" ^0 ?! _
4 f& C5 S8 S9 \' ^1 z, `; B& I

, I6 ?( g% |, a7 f可以一日食一個~~
% j; j4 T7 ~; B/ x! |) ~" P8 B你同我講唔係太鍾意食~~~唔係啊化~!?
. K1 k8 z# E% R7 x- H( }! Q- L9 m# |
一日食一個 不等如 每日都食.................. 依家D 金?頭 $5 磅 very 抵食
細細個聽老豆老母講話我食7 S! H# S9 p6 Q5 L, D
而家我唔食
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-27 06:08 PM:! f# x* o& t5 K* h; X8 U2 F

9 R4 O9 q  Z0 S% breason ??7 C0 T( U& i$ X
taste good ??
" G6 a7 x% _( t- X. Q; m# M

4 |5 c; O  {/ q( E" v0 ~6 f) k. f, }/ k2 m
原理就少少似臭豆腐禁
YOU'LL NEVER WALK ALONE
估唔到咁多人同我一樣鍾意食呢d野/ p) @" q3 T0 E" G/ J
其實係有食既技巧既....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地鍾唔鍾意食榴槤?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。