<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 您是否雙失中? 為何會出現此等問題? [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by secretfj at 2005-6-5 05:20 PM:8 [  \7 h/ H' }) n* X* n! {$ U4 y" w
; z7 B! k. O9 s. n) q$ I% E9 C% L

$ w+ \3 h( |. z  p失埋禁就四失了~~
7 s9 @' C2 c( H' C  ~
7 l2 U* X# ]2 x# }" O咁慘實晚晚都訓唔着 --> 失眠! T' r: G! A! Q& o* r+ h! E# U
"五失" 了
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-5 05:25 PM:
; d  d2 `) Z( m) I. ]' R2 ~: F) v4 g+ l& D% b$ D  }0 `
7 w! O; f7 J5 P* V+ b+ s2 Z
咁慘實晚晚都訓唔着 --> 失眠
+ E8 u  [' S6 o; F8 U"五失" 了
$ I2 U- P2 R3 V- u7 _- {! o( ?& }; C" r4 j
跟住思覺失調, 說話行為失真失實  q2 a' b5 z3 T
此乃 "六失"
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
失埋貞操咪.......
C'est Forrest Jam~~
Originally posted by secretfj at 2005-6-5 05:39 PM:5 X4 A3 c! y  }
失埋貞操咪.......
  y: u1 F4 P2 f* y- j2 h  g6 a  W

6 v, H2 M- u" k: Q; \$ r7 @% w失咗戀喎, 貞操失俾邊個先?
Originally posted by singgeihot at 2005-6-5 05:27 PM:0 g$ i2 R0 m) B* w: a- z- S# _
! [0 @8 {+ R, |( P  S

* t5 m( _) ?3 h5 N跟住思覺失調, 說話行為失真失實. Y/ P% g% f1 n
此乃 "六失"
  |  _# f3 a* h; m2 V- _; t
+ _! e5 |% A' D* u! b0 A* T: v
人窮義氣短, 因財失義 --> 失義
7 f) R+ a3 o7 H" D3 a; [此乃 "七失"
" c# ~7 A" B& L1 s8 u- b( R, w
# E# r/ `8 s# R* A人窮亦志短 --> 失志# k" @/ {; S9 ^0 z, _# M/ e
此乃 "八失"
Originally posted by 本篤十六世 at 2005-6-5 05:01 PM:$ ?2 {' [5 B3 n$ C* ~6 M6 p) B
Jcer is 雙失
9 T3 i7 M* ^- ^: Q3 h乖~~(摸摸你的頭)) d6 ], R9 O% g9 A& p
多謝你代我發言wo... (我的手下) ! O1 q1 `: @5 {) X! `

" ?# e6 g$ O) a" V1 \我唔知叫唔叫雙失呢? 我又唔係讀完書出來無野做, 係做過成年野, 之後有D事就無做野啦...+ T6 [! K* r5 R# t
7 |1 F, T8 X% y$ F, ~
其實搵工唔係咁難, 係睇你有冇心ja, 我自問呢幾個月來係無心搵工的, 所以我都唔會有任何埋怨, 咩HK 市道唔好??? 過左la, 好左好多啦, 好多人都有返野做la...
1 h% \, o, Z3 s+ B
. t, Q3 b' ?3 \- o( f4 H  h8 y5 |都係果句啦, 你有心搵工既, 無話無人請你既, 見工見一次唔得, 咪見多D lor... (多D見工經驗都好既)
" h# n1 w- o' Q2 d, J1 J/ l- P5 W/ n
各位bro/sis 拿出你們的毅力吧~~~
0 ^+ Z9 B3 ^2 C2 s8 f1 q' s2 V6 w& P$ ^; r
(最後有D私人野補充, 我唔需要助手, 多謝啦~)
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-5 08:24 PM:, N7 r9 H% p% Y9 \, c  U2 _" J9 r- j
其實搵工唔係咁難, 係睇你有冇心ja, 我自問呢幾個月來係無心搵工的, 所以我都唔會有任何埋怨, 咩HK 市道唔好??? 過左la, 好左好多啦, 好多人都有返野做la...
4 r% H$ m8 ^* b# `/ x
: C# v% V  V7 g% q2 U
市道好少少﹐個個打緊工既都轉工﹐無經驗既一定FIGHT唔到﹐所以一樣甘難搵工
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 您是否雙失中? 為何會出現此等問題? [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。