<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]
返回列表 回復 發帖
佢有幾賤先?駛唔駛咁大獲!?
) Q! h) {4 O2 P5 ]. m+ V6 m如真的要那麼大獲的話,以下我幾個提議不妨參考下:/ @; C4 ~# R/ P1 Z! v
1) 隨地大便
2 i, H' V7 D$ T: V 2) 把死老鼠放在地上
- v5 u  n5 o; e0 [) q' o& l* O( R( @ 3) 隨地吐痰
6 h3 u6 v2 J; J  ]1 L$ n 4) 膠水封鎖匙窿
我係業主最驚呢d野/ `; T( E& D& u' p$ }+ J0 V
所以我唔會租俾人% N! U9 F/ h! f* H$ y$ w$ f/ h
只作投資轉售圖利
& U8 l. y$ E* `( }1 done-off payment# O* S9 @& |9 Z$ f' P3 x( N5 X8 e
無手尾跟~
Originally posted by 虎丸 at 2005-6-9 12:01 PM:# B8 {. o0 P# w" W
懵炳 , 你敢做會扣晒你d按金!& \" e4 h  U! {' m* S0 t  }
你整衰...
3 S7 w% j5 F7 x* M. {4 Z# G( P

2 g$ j8 v' B( j5 v5 a3 y& h  {再者包肉唔係即刻臭, 用保鮮紙包實, 應該夠時間攞番 d 按金
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 良友 at 2005-6-9 12:38 PM:6 T7 n& X( U- [3 f/ P! l
佢有幾賤先?駛唔駛咁大獲!?" J5 |* d2 r5 n  Y
如真的要那麼大獲的話,以下我幾個提議不妨參考下:
4 m1 e' e4 z% }3 k/ W! N5 N 1) 隨地大便
0 D( y& h, I6 f) @( ?0 p, _/ ? 2) 把死老鼠放在地上
$ H: g. T4 o) m 3) 隨地吐痰% n1 M8 z' r" w
4) 膠水封鎖匙窿
8 k; Q* z. _* {' P. `% ^
/ Y) B2 k' C3 }, b2 s! N+ I% {2 t" @極賤, 天知地知我知佢知, 不過唔想講喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 12:56 PM:8 h6 v0 ~% x$ O  @- v0 B

y* }5 e. a6 b& W  k. ]7 J! _, l9 H/ P9 ?- t; T1 M' x
極賤, 天知地知我知佢知, 不過唔想講喇
+ }+ x$ Z' ?7 g; _  l0 b
+ X# W% T! {9 F) J係咪裝你沖涼呀
我都係加拿大租屋住" }3 ~" T( A$ p  n# p9 s
樓下係唐人屋主
' q, V# r) S( D2 H9 s' J賤就唔賤
/ j5 g' g* Z6 o' n8 ^不過就好鬼煩, 呢樣唔得果樣唔得
0 D; z) E! u0 W7 g1 }http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=3622664 Z8 i1 d4 ]( C# X% _* z- x
3 i! M& n. F! ^+ ]5 Q% C, ?- @http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=362268  U) u3 G8 y& W. o( I) d

9 X9 t" v- G# h* C6 w: Y, d
8 N" b, A; l: w3 m- b3 y[ Last edited by so1874 on 2005-6-9 at 06:33 PM ]

400 x 300 PIXEL下載

Originally posted by eraser at 2005-6-9 12:29 PM:3 {, L! \4 y4 G/ q
如果是舊租務合約者可以做幾個月租霸當消耗按金, 再進行自己想做的事(非刑事).5 g0 f9 z! H- Z: ^* L
) D7 U; {9 i+ ?/ q/ u6 C$ n. P
不過, 小弟不主張作出惡意報復, 若用紅毛泥沖坑渠隨時影響其他住客, 冷氣機放包肉 (制屍臭)? 天花板採蜜糖 (惹蟻)? 等行為的影響, 可能只累及其他鄰居, 業主只須很便宜地揾人清理即可, 但對你自己其實並無利益, 故此等行為必須三思。$ y8 x1 A9 a1 \
/ m: S* O2 O" w2 [3 B
係囉, 聽下呢位bro. o既意見啦^^"
Originally posted by adamas at 2005-6-9 03:01 PM:+ `7 y0 y3 I! P
我都係加拿大租屋住6 I! w' C4 S" z$ a9 K  E
樓下係唐人屋主  o( b+ k* D7 P* \
賤就唔賤8 b! x" z$ c; p, u' i' t
不過就好鬼煩, 呢樣唔得果樣唔得
% Q9 d7 A& O# j" X, z. H0 M
買箭射距。。。加拿大最興
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 12:56 PM:
5 v0 a5 d& l7 b! }6 G$ Q( {5 v% O+ S0 B% X
4 E0 f* x& Z5 B' n1 Q
極賤, 天知地知我知佢知, 不過唔想講喇
1 I- M! c2 n" a) J6 u: H
點解佢賤你會唔想講?
$ d  I) }5 W* q2 G除非你身有屎啫.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。