<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 有d法律問題想大家解答下[+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eraser at 2005-6-9 08:14 PM:
1 |) N# F3 @4 J9 p0 }甲狀腺分泌混亂引至出現日經平均指數...
0 U0 ^7 K; T  t' m& g9 C, H6 z0 Q# |叮噹.請不要用我既名開玩笑. T  f( Z1 ~0 N# W7 @
我冇分泌混亂,我大小便好正常.

300 x 400 PIXEL下載

係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-9 09:35 PM:7 a2 t; L* o6 Q+ `

/ a- x/ K; W- e  O5 S叮噹.請不要用我既名開玩笑" I$ ?  Q4 _$ e9 G7 [7 [' _( H
我冇分泌混亂,我大小便好正常.
% w' S  I  }8 H
! ~) m) r  z& w5 z- ]7 ?. _: v4 \# i" P  p( g0 C! |7 |; E% u1 P
sorry.....sorry
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-9 09:35 PM:5 f0 H( A8 I; p
$ Z0 ~0 b% T- }$ l3 [1 g
叮噹.請不要用我既名開玩笑
" z9 x6 Q% {0 i7 T9 V- _: s我冇分泌混亂,我大小便好正常.
, d3 }4 i1 v: A/ g" h9 X
甘你不如答下自己個問題先啦﹐比下意見﹐我都好想學野
Originally posted by vivienna at 2005-6-10 01:16 AM:
, e3 n7 r7 Y7 ~9 q; j; V' f
9 E% j) Y  b' W+ d, W  _甘你不如答下自己個問題先啦﹐比下意見﹐我都好想學野
/ g: A) @4 {9 x4 i1 v! k) H
係呀係呀,我都好想知呀!
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-9 09:35 PM:
/ Z+ i; t7 u( _- W1 W% o4 P5 o. c  T# O4 |( C9 ?1 q& @, r- c4 S
叮噹.請不要用我既名開玩笑
+ h0 V& Z- z) X/ x) G* g& T我冇分泌混亂,我大小便好正常.
6 L# n7 z0 |. A4 U! p" h唔講笑,你打算認真討論你呢個題目呀? 你講笑呀?
26FUN.COM 娛樂滿紛 » 吹水版 » 有d法律問題想大家解答下[積極+]% y+ P4 J0 O7 W
我唔係好知道點樣可以積極。。。快D叫醒鵬鵬黎解釋下。
我問過謝律師啦,係有犯法ga# ?9 J4 B& r" X2 i+ d  h
因為佢冇救熄自己d火,=自殺,
/ B( j( g" b% W* e& z& a8 \peter都有犯法大家又知唔知丫??
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
嘩... =.= 吹水板真係咩奇人都有=.=
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-10 09:44 AM:! N+ p) d' J/ O! k# I
我問過謝律師啦,係有犯法ga& l' P. y3 B7 r+ R9 Q+ y* c5 N7 G
因為佢冇救熄自己d火,=自殺,
# ]- |. Y: x; G$ l0 j+ ^; Z  Y$ ~peter都有犯法大家又知唔知丫??
, d! T/ U2 Y- y

# p* ^8 O$ g1 Z  N係唔係因為 Peter 遊街,而且冇幫手救火﹗( d5 r- f& v  W9 c  x5 p
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-10 09:44 AM:! @9 ^$ W4 m5 Q# ~$ ~: w+ _0 O
我問過謝律師啦,係有犯法ga/ j4 t5 S' S: y% q: m+ a+ l
因為佢冇救熄自己d火,=自殺,: e8 v% E" L7 `! {* t
peter都有犯法大家又知唔知丫??
8 ]) n+ I+ Z6 A2 S我問過白小姐,佢話自殺唔算犯法架!0 S6 b2 r6 ^4 p2 z+ W
白小姐講既野,謝律師敢唔信?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 有d法律問題想大家解答下[+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。