<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 記得小時候飲汽水嗎?[積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by EVO-8 at 2005-6-10 12:14:
9 m' N' O% N+ B' R! O# L
1 W: ?: i* v- h. |8 C+ x( W+ `( e3 z
係咪可x可樂架
1 N1 ?6 P7 Q$ c! M! Z!
1 P: t7 c" r# N# O( N
係呀
Originally posted by eraser at 2005-6-10 11:47 AM:# V* B' ^* Q% i0 H, x) G4 \
金、銀、及普通搖搖(可樂出)3 r  U* ~% T" q' l' q/ {

. Q2 c" ]; l! \; b[ Last edited by eraser on 2005-6-10 at 12:02 PM ]
: d0 C$ L7 e9 [1 b3 e1 J* f

+ @1 ^0 C4 l5 ^  r# ?/ N我記得仲有全能搖搖, 强人搖搖, 冠軍搖搖7 Q2 r. ~+ q  }# D  o% _
鈿個嗰陣老豆唔俾我响客廳玩, 我都係响阿哥間房玩向前連 fing 三圈 (呢招有名架, 不過吾記得), 但間房極細, fing 到手瘀腳瘀先練得成
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
  d 相好正呀!! (眼有睙光)
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-10 12:30 PM:/ F2 Z, J3 J. M" @) r
iori719提供相關圖
% k  e/ h8 U9 b9 r$ e又加分
6 I& l8 j6 w2 \- f: @
& E) s/ d9 f3 H' A' Y真係值得懷念
  U# ~+ i2 D% f4 T( u( t
% S9 H% K: D, X6 s9 d4 M: b1 t
多謝﹗大家仲記唔記得﹖呢兩樣o野呀﹖
& N1 U5 b  M, m8 |
1 E% ]0 i1 [+ N唔知仲有冇得加分呢﹖

334 x 600 PIXEL下載

290 x 290 PIXEL下載

果D搖搖真係經典
Originally posted by singgeihot at 2005-6-10 12:31 PM:
' G6 n& V5 [5 Z+ Q6 t' K4 J+ h/ I' H2 I

& [" G8 n1 l% _  t/ `我記得仲有全能搖搖, 强人搖搖, ...
- G- Y3 B. ?) }大回環
' \9 h; y9 q' C( V  u仲有半個圈既中回環,乜鬼天外飛仙,拖狗散步1 d. X2 z% c4 Z1 e1 S/ v( S

2 S7 @, y% i" `2 w& D. p. Y: W% v; L我中得最多既係贈飲T^T
Originally posted by at 2005-6-10 02:39 PM:  a2 N% m% Y8 F: z+ o3 W
% I4 M& }% v* W' v+ E
大回環# h- ~1 K/ b' [) q' M
仲有半個圈既中回環,乜鬼天外飛仙,拖狗散步
$ s: D. k) _$ J7 @/ ^9 V7 R" \; Q% w
我中得最多既係贈飲T^T
5 j  e  P2 y- {9 a' D  Z
最經典果招,巴黎鐵塔!
Originally posted by eraser at 2005-6-10 11:47 AM:
' z3 }, e2 ]1 X金、銀、及普通搖搖(可樂出)
7 {  x/ m+ J6 S2 E$ e4 Z
  ?$ V( W- [2 L. p5 ~3 U[ Last edited by eraser on 2005-6-10 at 12:02 PM ]
! J6 ^3 Y6 N$ i6 c4 c- j8 Y
我老豆換左個金搖搖比我家姐~不過唔知幾時變左銀搖搖=.=
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-6-10 03:18 PM:
: o# I; i4 U1 j0 ~7 o% u4 o
9 F3 Y) n1 T, a% M6 j我老豆換左個金搖搖比我家姐~不過唔知幾時變左銀搖搖=.=
! B& b$ Z% A' Q  Q, ^
5 W& o6 L4 s$ U% E
當時金搖搖很有價值,金色與銀色遠看又差不多,會唔會.... 講笑..
! ^! h' x6 H, [$ E
- J( w, C) ]7 f; E# N2 |其實是否變色了,金色變淡了..?
嘩~可樂重有換過毽架,記唔記得~?
. W% R5 E, i# X1 s$ |, O6 K& E  D8 h9 }5 J$ t9 g
膠頭架,不過唔係幾好踢既~所以無咩熱潮~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 記得小時候飲汽水嗎?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。