<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:29 PM:
- f/ ]( X; X9 q4 ]/ G/ l: }
' M6 B& h+ }# p2 p& u5 n6 Q! A. t& Q$ @- d
收到, 公投可以開完會出~& g( c% i. f/ l* C2 e6 j
我諗admin都好想見到大家多d發言
1 i" s& {- a1 s$ J

& p0 h& \" @9 P3 ]有個活動我覺得可能係 forum 史上前所未見, 就係"普選版主真人show", 所有 member 選一個版主出嚟, 任期三個月, 無得連任, 全民睇住佢嘅表現, 每個星期 check 住佢嘅民望,  民望唔合格, 即罷免, 然後再選新一任普選版主, 呢個活動, 又可以全民 involve, 又可以俾基層 member 過吓版主癮 (例如篤篤), 你話正唔正呢?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:43 PM:
9 n0 L. o2 _3 x
2 H) ~" M( K6 }2 u+ C0 q; E" J/ O0 x
有個活動我覺得可能係 forum 史上...
% e' b5 E3 @, T0 i
' H- Z# i0 k7 s2 d% u/ \係一個好提議
/ K9 [, }$ L7 ]6 L  u- T+ |. r但admin未必批, 俾自己個場我地玩
. X9 `  |5 R( {+ d) S2 n因為你諗下如果有人當選後玩野亂ban人ip就死得人多喇 =.="
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:53 PM:! p' I6 x" r, h+ P9 c6 [! H. w1 V% b5 Z

! C" H  D3 c% Y) [8 \6 r- @% }
. t8 a% h$ j! ?8 V係一個好提議
5 V3 ~/ d; }" q) h3 E! _, w. @但admin未必批, 俾自己個場我地玩3 E6 B! l' ~# K+ E4 {' i9 Y/ W
因為你諗下如果有人當選後玩野亂ban人ip就死得人多喇 =.="
% m, O/ c' f; C1 T5 g+ I: D) F" A. T5 U. q4 I  |3 z
admin 應該可以 limit 普選版主嘅 power. ( E* F' k: `; z% Y0 C/ z; Q
呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 03:58 PM:+ L6 z* a$ h$ }8 N! K, z
% t6 ]- }, T* n1 R; ]

2 f  ^7 Q* s# G1 x0 h+ Z, `. x  K2 Hadmin 應該可以 limit 普選版主嘅 power. , q# c, R" R+ {+ J( p
呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
! g* r- P0 s& `
你有無諗過早版主﹖當全香港都訓曬既時候﹐你就仲精神亦亦o係CANADA度玩。
# F+ ~, B8 f' }: b: L* d; W  I
6 m3 q( ~# {- D. i& F# R% G, U不過我都知道你好忙架喇。
死喇﹐我地又o係度吹水添。。。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:58 PM:4 }- d2 b+ |7 `0 n: b3 ~8 O. l

3 g4 q+ a$ t( V7 l  x1 p' X0 B4 w% c' C) C9 }2 E: ~
admin 應該可以 limit 普選版主嘅 power.
" }0 u' o# H2 u+ J  g# O呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
3 W  y- D$ O: u8 u! v3 U1 [: G! T. i
1 V/ q6 I& h! e
有道理, 不過我呢d細路唔太明呢d行政上既野, 等x壇xx人番黎開會可以詳傾, 記住佢先
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 06:01 PM:1 G" t3 J% P3 o8 [
死喇﹐我地又o係度吹水添。。。
1 |9 F6 O) K5 j7 B
( H5 c) N) [- s& p無錯....: N1 ^5 q8 y# c- o
等我陣間分割走我地吹水既post吧 =.=
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 04:07 PM:0 a6 `' G4 c! U; U) h' s+ L
8 z. ^+ `8 B% @" J/ i
老實講﹐我都唔會為左100分甚至500...
7 }$ p- S' l% E, }始終自己入世未深﹐好難可以話寫就寫。
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 03:55 PM:$ `) @( O9 R) u  n
全copy and paste﹐有60分..
: z9 _0 l+ G. L: u2 I8 w
8 _$ P2 j( P5 F" o4 e+ g
) n& F* h' L/ \- x( Y其實上嚟開開心心吹吹水, 有好嘢咪分享吓, 或者攪 d 有意義嘅活動玩吓, 輕輕鬆鬆咁咪好囉, 我覺得平日生活咁辛苦, 乜都要同人爭, 上到嚟玩仲要為分爭分, 真係無乜謂架, 所以我對 d 分都睇得好淡
Originally posted by crap at 2005-6-12 04:02 PM:4 x: ?5 C# f1 v! o! `
& G: I* L* w0 b* `% ?/ M
3 ~  l& H, d3 `; c$ p5 m/ ~
拿... 我估有2個可能性...3 s) v% v# h/ i/ e0 c( U

" W: n% I2 b/ t9 `4 h! l1) ...
$ J' m) d6 C4 Y4 m. L

. k3 u) g$ O8 N) A1 j- A+ `我会失踪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。