<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇左頭D既,入黎吹下水啦!!
返回列表 回復 發帖
我未睇啊, 但係我想問下裡面有無人做涼介o既細佬?
Originally posted by Project.D at 2005-6-23 04:27 PM:/ o# _. X6 D8 f- v# \
我未睇啊, 但係我想問下裡面有無人做涼介o既細佬?
  Z3 v8 ]( H9 `0 k5 }
em...唔好意思...戲入面...佢冇細佬嫁
膠少陣當幫忙
unlike the original story, and quite boring.6 P# l6 s% `; x
* B6 b& i3 F5 _: G$ i: _
recommend wait for DVD or VCD.  I think they will come out to the market very very soon.
Originally posted by kalyuen at 2005-6-23 09:19 PM:* n* e3 s$ E3 Q
unlike the original story, and quite boring.+ ]9 f8 p/ E$ O

3 |6 L. ~) e, G" ~* j) N  Precommend wait for DVD or VCD.  I think they will come out to the market very very soon.
. q& a* E$ S( H( C悶﹖為何要等VCD﹐DVD呀﹖
+ q* q# g' |; c
8 T8 P/ E2 a9 a: s* w+ x) J0 V, c( I我好想睇呀。
Originally posted by vivienna at 2005-6-24 12:12 AM:& I3 G4 i* n9 Z: Z/ a  r6 C6 @1 f
) E/ i  j- K) U& n' i
悶﹖為何要等VCD﹐DVD呀﹖6 g* j: @% O& b; ?/ B/ N

M# D; F9 y8 E3 b: {- B我好想睇呀。
7 |" s% |6 h7 W8 G6 K: @7 S6 i+ j% {7 v# d唔悶就假啦...連賽幾場都係玩夜晚秋下=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-24 12:23 AM:
$ k7 n! [% [+ y, a! v# M4 q1 }( ]0 h6 i0 O
唔悶就假啦...連賽幾場都係玩夜晚秋下=.=
" O* H$ O' `& K, {% V
甘真係有D失望禍﹐睇TRAILER好似好勁甘﹐D聲好正。5 m* x1 S; D- `: U# I4 u3 |, F

' k2 ?% ]% g6 c, `  Z0 r劉偉強‘嫩’貓燒鬚
套野 我都唔知點形容好 套野同完著差好遠 
9 Z6 G" X, \% {8 @! x- f
. v# g! j& C( A2 C% H% C整體上都係岩岩好合格 
; q0 b$ w  U( b3 w" I就係差梗d唔知咩野
Originally posted by vivienna at 2005-6-24 12:27 AM:
% C$ x) \; y" U( v) S% Z8 Q% D; t, u" ~4 w, d' C
甘真係有D失望禍﹐睇TRAILER好似好勁甘﹐D聲好正。# W" S/ C' w/ y" R- m
; ]1 v0 o! V8 w9 [! o
劉偉強‘嫩’貓燒鬚
$ [  G% D8 s& Z% r* S; V7 S4 g
不過唔係太覺佢飄移=.=....感覺上似走內彎多o的....。如果呀強哥有打下機,睇多幾十次頭d應該會好好多=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-24 12:33 AM:3 g/ w' {0 S8 j% j8 C
6 m3 }$ v. y1 }' c- ^
不過唔係太覺佢飄移=.=....感覺上似走內彎多o的....。如果呀強哥有打下機,睇多幾十次頭d應該會好好多=.=
( U! d: \8 }+ T* d% o4 `我都o係度諗班友仔淨係識得撇狗仔隊﹐點會飄移得甘易呢﹖仲有係3-4架車一齊做禍﹐識車既都睇Keiichi Tsuchiya啦。
2 r/ j2 Y& D- C/ y( w3 k1 ?; I: ?# V- o" w
架架都絕曬版﹐睇有線娛樂臺話每款都有幾架“士啤”﹐總車價達一千萬HKD禍﹐俾距地撞真係好徙呀。6 ?/ F/ `( p, b6 [: q

: [7 x7 i0 d; @5 Z請問有無人知道有無用替身架﹖我最唔鐘意睇假野。
串d都要講$ m% v% D8 H, O5 j; z2 u) x
將原篇漫畫或卡通版抄落去,劇情乜都唔改,咁拍黎做咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇左頭D既,入黎吹下水啦!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。