<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [生物圖]圖解豹虎〔金絲猫〕公乸[+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-28 04:03 PM:( k& R+ v0 ~$ \1 X& U* Y; S

" w1 r3 [- F6 C2 U- h# [依家重有人玩架?我玩果陣都廿年前囉!
0 G+ R  `7 @3 \1 W
~_~ 我都成6,7年前la...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 04:00 PM:0 w6 e9 B8 `: N" a& K5 G, V
7 [3 H8 M. x1 c' O% P: z
我地係放學去捉ka wo....~_~9 \; }0 c4 q; y0 K6 |
我成日都捉唔多... 要人比D我
: Q$ K* v$ T& Y- o% h) c1 y, z; H% i. |# J' {
9 d' b9 p8 O9 |1 t2 W. A' D+ t. Y" x
哈哈~!我都係,不過都20幾年前囉!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by william303 at 2005-6-28 16:03:
7 T: ~& p; P) _( f) e
' V8 B" F6 d% B# @6 ~% k5 u依家重有人玩架?我玩果陣都廿年前囉!
# d' P% Q5 l0 Z- M5 z# X
我都有十幾年喇@@"
睇返D回覆,個感覺就好似睇緊個廣告咁,邊個?咪係ICAC果個囉,依家咩都冇哂,以前果D咸水樓、收黑錢~~~~~~~~~
8 w! L" x7 c/ p: ], {. J; i
Originally posted by william303 at 2005-6-28 04:14 PM:5 L. }  C9 `, i) d4 ~+ u
睇返D回覆,個感覺就好似睇緊個廣告咁,邊個?咪係ICAC果個囉,依家咩都冇哂,以前果D咸水樓、收黑錢~~~~~~~~~& H, N# r7 U" O  b+ l$ ^$ `- N) ]
5 i+ T- r* K' T: y( s; P果個 Rapper 亞伯好正... "咸水樓、收黑錢.....竹水都無得你食..."
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 04:35 PM:
" N5 j& j/ r" A- u" ~, c; Y. ~# ]6 S0 f* e# D5 ^# M& M
果個 Rapper 亞伯好正... "咸水樓、收黑錢.....竹水都無得你食..."
  P( G3 h: `+ u7 Y& o0 P/ [& Q* w同意
Originally posted by 乞丐教宗 at 2005-6-28 01:38 PM:% f4 ]8 a/ E5 O# l9 U2 }! M
/ Q1 J$ D7 d; z' e$ X
唔知邊度有得捉呢?
1 W) |* i* m/ }# s0 v1 s

1 ~3 \. n& d, [4 X6 V) G; O深山
Originally posted by 史艷文2 at 2005-6-28 12:53 PM:+ ]$ {1 s' k  n5 w0 f2 D
以前最勁都係得一隻(老督)) e% v: a4 L" j8 L2 g  S2 |* w; S0 M( Z
多數潛到(金花仔)
4 i6 U8 ?1 e) e' |- y! m- F

! F) T# A* \4 [/ A" J; K- G重會 歪pat 嫁!
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 04:53 PM:
' X' P7 [+ U8 M" K/ K% e8 O, B( h( r. m" E$ ]/ N- s
( a( s7 i$ S/ \
重會 歪pat 嫁!
' h2 M; x# n: B' m7 n3 i
0 J9 l7 }8 H8 R7 `
果陣D豹虎咪叫 孫悟空 紅孩兒 哪咤 既!
9 b- T& z7 K1 D+ o6 z0 g' W( }有個死豹虎佬捉咗隻比較大D既白色蜘蛛,9 A7 i; O5 S" l, f$ K' m* B6 T, k1 v7 m
呃人話叫 白衣觀音,同我地D仔鬥,我地梗輸啦!
: F1 m& H: o. T) e1 s5 Q4 S等我地又潛又買,佢又有生意.& L9 N0 Y2 p. q' N" f# J
後尾我地學上山捉,又自製豹虎籠.
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 16:53:, \7 ?7 |( g% ^

2 n+ v7 I! t0 |% G5 B& n/ i. S4 B. W9 N" J6 ]- V: F
重會 歪pat 嫁!
& \, M: Y  j7 \( [
就即係痾屎@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [生物圖]圖解豹虎〔金絲猫〕公乸[+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。