<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹水版最受幾多歲人士歡迎?
返回列表 回復 發帖
我16ja啵-口-
我係一個老餅!
我就26-30:cool:
3~80都岩睇
Quote:
  r, V* ~+ G9 X. T* f+ mOriginally posted by singgeihot at 2005-7-3 09:50:; u' u% z1 c  q2 f0 g
樂兄, 希望可以將呢個 topic 置頂 (至少暫時置頂), 此 topic 會為搞活動者提供重要資料
% o- g+ S% x! L: U8 r, E, K; E" z: H7 Y3 S( L" @6 T
多謝 singgeihot 兄、樂兄:; M# `  _- J6 E! y! t

9 U+ V. B0 M& H4 s4 b其實我預備在 26FUN每一個專區隔星期出這個投票,
: A7 j, X: s' x' b以讓各會員們可更了解每區的年齡心態需要,在出題目、作品、種類討論也有幫助。
我果然人如其名........老鬼x, l+ y( w6 f: T+ E
會唔會唔同老人家吹水?
Originally posted by olaf at 2005-7-3 08:44 PM:3 B$ v6 j/ z# l. P' g! \$ q
Quote:
) C  p# f4 R) @% W2 Q# o& b  wOriginally posted by singg...
/ m  L6 p9 G. x  G7 ^
9 L% |: w( t0 w: @* N您咁熱心, 僅此代有關人仕向您衷心致謝
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by sfxc0000 at 2005-02-01 22:57:) R5 G1 f$ u/ t; \0 |
其實我覺得會係d 26或以上o既bro.囉, 因為大多數後生o個d鍾意睇相多d =.="
8 p$ l* I& a; Z8 A/ N

# }* {" C2 N7 R# d: [
# f7 M" Z6 X0 O" x6 B) V7 Q, ?+ O十仔都唔睇相 geh
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 11:57 AM:
7 v0 _0 ?5 _3 t$ U, o, z/ P其實我覺得會係d 26或以上o既bro.囉, 因為大多數後生o個d鍾意睇相多d =.="
/ {; }/ N" i* S6 E6 F/ J, A
, a1 ?; m! [8 d, J2 i( o+ C/ @零仔都有睇相? 相仕有冇話你命帶桃花呢?
8 v8 x; g/ N3 G  x' I唔知 d 後生e+有錢咗定係 d 相仕收平咗呢 ?  
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 01:30 PM:. K6 N0 {5 ^. E7 ]8 ~% y4 j- }2 e2 A
8 Q; a# P: e6 V5 S" _2 w
6 q5 x; {. K3 G8 X/ _# _7 g8 R1 a
零仔都有睇相? 相仕有冇話你命帶桃花呢? # ^5 q6 y- C1 Z
唔知 d 後生e+有錢咗定係 d 相仕收平咗呢 ?  
1 Q" c, T: Q, D9 l. A- W. Y
........... =.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹水版最受幾多歲人士歡迎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。