<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [閒聊]點解26FUN D人咁奇怪?!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 渡瀨晶 at 2005-7-12 02:13 AM:) Y6 A& `$ x; r! y/ ?
閒聊幾句關於收會員錢 !!!
0 ?) J8 E8 Z: O& s- k# Y- A# S其實大部...
8 G, U$ ]" N* @; ^4 y0 N點解要〝頻寬-用者自付計劃〞 咁要有分先睇到d圖 ....
- k* J) S9 ?6 ^6 M( \: x& u咁冇分就唔洗睇啦 ..../\/\/\"
" [: o/ h' b3 O$ R: e' U" X仲要用信用卡比錢 ... % F# s+ G. l$ ~: b
如果果係 咁我諗黎依到既人會係一日比一日小人 ...
有討論之價值既post. K% o, Z: N1 F4 n
點都會多人回同討論
$ Z  _* |6 o" keg.好似成虫同楊生果d
- Y% p0 {8 P. d7 x6 R6 m! Y# D+ T閒閒地最少二三十人去圍插佢地$ k5 K3 h6 v8 Y3 g! s" p2 m3 ~
另外雙生兒應該都緊隨其後
* s6 }* G- w' S# R, w& z
9 [; m4 d- M% a相反果d圖,無野問又無野可以講$ ]* z6 b2 V3 f( w; l
頂多都係講d多謝,樣衰,好索,唔掂呢d意思既字句' W6 }, f2 v9 z% O
up少d就呃post,打多幾隻次就廢事(相信有d cdrom會係咁諗)/ R& \3 ^! M( t% ~( m' e/ e+ }0 l
少做少錯,唔做唔錯~~
相剩係睇既之麻...真係諗到可以回乜$ I' z& y4 ^. M/ G& A3 k7 H/ j
回thx支持努力好似膚淺無聊唔知為乜咁
/ L: W& E# a' q0 H1 c4 Y6 A所以都好少回...
Originally posted by 丹山 at 2005-7-12 06:30 PM:$ S  v/ r& X  ?% h; ~/ R
相剩係睇既之麻...真係諗到可以回乜3 g& G  i7 p/ G7 B3 @0 L" z7 B
回thx支持努力好似膚淺無聊唔知為乜咁2 e1 q! c- Y0 s6 u7 Q* g: Y
所以都好少回...
0 ~# \: a5 I  ?- U# r) k
嗯..冇錯3 C: G  h) K! V- {" r- q) w
d ths呀good呀 好易界定為呃post
同意上述意見。我個人就會係d真係好正好正既就回,其他普通既,都唔會次次download完都回,再其次個d根本唔靚既就更加唔想回啦。- Q1 p1 a4 k* A

( F2 W+ n9 }8 C9 e! x; w8 S而chat個d topic就真係傾閒偈咁傾,有時又可以回d搞笑野,當消遣囉。
; B8 u* Q7 X- L- }( c
, g7 T& X4 Z! K5 |睇過咁多人咁樣回應,唔知發帖者又有乜睇法呢?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by at 2005-7-12 13:35:' I7 L, b! E% H2 _9 i1 C* h
貼相果d根本無乜好講,最多讚/彈下ga j...
2 q' A: [1 V6 b! n噼啪你個o隆啲咚丫...乜EF都有花果山既人ge= ="( z* O$ F: U" w' H: J, R
無奈ing...
Originally posted by gundamman678 at 2005-7-12 23:03:6 I7 F& Z( M( y( d; d
同意上述意見。我個人就會係d真係好正...
2 ]/ |5 ~" a4 Z% M- K8 o% p: y- z8 f
無野好講,真係完全唔明CD-ROM既心態...@@"2 J  v5 k' Z, C7 I
我只覺得,淨單唔覆果D好無品,懶到出汁!
惟有說句觀點與角度不同囉!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by 大波仔 at 2005-7-13 12:15 AM:' n/ `4 }7 I9 y

5 {  Z$ I% J3 D# u1 w1 t無野好講,真係完全唔明CD-ROM既心態...@@"
6 C9 {5 U- ]1 ^, P2 F9 A我只覺得,淨單唔覆果D好無品,懶到出汁!
; G% T# R, x. K呢個世界乜人都有3 ~+ O8 m8 {+ A
再離譜d既都有
Originally posted by 大波仔 at 2005-7-13 12:15 AM:0 x4 ]1 k+ i* D; i

8 T& I: O" p! {) y- H無野好講,真係完全唔明CD-ROM既心態...@@"6 h. @! t2 Q: Q9 }/ O& d
我只覺得,淨單唔覆果D好無品,懶到出汁!
4 \/ O( a! f2 M6 H5 K+ O" P% M# X- [& P2 ~) S" v2 z" D" R
冇得咁講既,兄弟~  u. s: U# h' L6 w* a; C( p; U
正如有d人好鍾意講野,有d人比較文靜,唔多出聲2 r- }9 J7 K6 n% T
有d人睇完戲鍾意討論下劇情,有d人就唔會6 E/ G6 ~% l; h2 [
如果70000個會員個個都有野講可能反而仲驚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [閒聊]點解26FUN D人咁奇怪?!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。