<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地細個作我的志願既時候...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yiphbmail at 2005-7-12 12:37 PM:0 x2 w) [; Y6 [. ]/ L8 l
動物學家
) X: u4 R7 @5 H) |2 R  i  ]) E  s可以走遍天下
( _) Y$ v3 u2 ?6 P4 A" }乜動物學家需要走遍天下咩?死啦,真係孤陋寡聞啦!/ j; `' |7 B7 q5 |% E
其實做旅行社咪重好?
細時作文就寫 做 乞衣3 M, R1 _% K) W7 A, H" W* K, G- A

! b; M/ _' R1 J+ `# y  u而家未做到 不過快架啦
Originally posted by ronychan at 2005-7-12 01:26 PM:0 B9 z  d9 k& d  Z' K
細時作文就寫 做 乞衣
8 U( ?: y* T* l. t( J- D2 a2 a8 B  ^* c9 C  F
而家未做到 不過快架啦
3 x& b8 K% N6 ^) e- i3 l" p唔知恭唔恭喜你好.......
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-12 04:49 AM:7 o& F0 J* k# W
- U; `4 e2 o, f

& M4 m4 n- F8 U$ M細個曾經想做醫生或者做科學家(其...
1 P: Y5 X) B8 \4 ~; |0 Z! D
我細個都好想做科學家,可惜上到中學就無晒興趣
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by ronychan at 2005-7-12 01:26 PM:4 q- q. A9 Y! x1 K5 v9 V# q6 [
細時作文就寫 做 乞衣/ n: Q3 }* _. G# b. O

4 f9 U0 P5 F- c1 R4 M而家未做到 不過快架啦
0 \0 A& [$ s  ?# ~& T都係自食其力呀!
, ^/ ^1 q7 r  I; h7 c不過我八卦問下,咁果陣時你老師俾幾多分你?有冇丙你呀?
Originally posted by at 2005-7-12 03:58 PM:) m1 u0 d$ y5 j% y: r2 D# i
2 J# |4 [8 f4 ^- y* ~5 E
我細個都好想做科學家,可惜上到中學就無晒興趣
/ R+ Q4 {3 x6 P# @) F" P
同意,上到中學其實好多小朋友既幻想無哂,呢D就係現實!
我老師話我 都幾入形入格 有潛質 發左達唔好唔記得佢喎....然後仲埋我家長黎傾下 -0-"
Originally posted by ronychan at 2005-7-12 05:52 PM:+ h# p8 d+ g4 q1 D2 N
我老師話我 都幾入形入格 有潛質 發左達唔好唔記得佢喎....然後仲埋我家長黎傾下 -0-"
/ e% O7 i4 T/ L; i  i
辛苦哂!繼續努力!支持你!
醫生 or 飛機師( I9 E1 S2 ]/ n6 U: C0 ^4 k' C
但現在都不錯,讀緊architecture
Originally posted by iad at 2005-7-13 04:02 PM:
( p! Y9 q. J7 m  A, E3 i- k) m醫生 or 飛機師
6 j/ C) b; ?, G$ d+ F9 R但現在都不錯,讀緊architecture
8 N2 h- V) j$ [5 }) L0 B
接近!努力呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地細個作我的志願既時候...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。