<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於有天主教教徙
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-30 19:04:
# R) N9 }9 O- E8 B( ^3 O2 a" V" W# x- c, Y/ \1 Y; j5 h
左輪兄您完全同呢個社會脫左節, 呢期最潮既活動就係"打老母"!!!/ E5 k  H5 n0 m' K! c* f% y  n5 W; T
! i. m  _# Z) y# k% b
呢家D年青人實在太潮......我諗我都係追唔上喇...7 D1 P6 z2 l4 }( \+ D
年青人有年青人既世界...希望佢個仔有屎忽啦~.~
Originally posted by research2005010 at 2005-7-30 19:08:- b) p! f- U2 s" W; m
可能佢真係有事呢, 你地唔好玩佢啦
9 R/ w) E  N2 C4 Y. g
我只係聽過虎毒不食兒...不過..有D人....唉~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-30 19:09:
2 U4 t9 W( e# T2 I" U; u. p* o: k7 [; j) M
呢家D年青人實在太潮......我諗我都係追唔上喇...6 R7 C% p# ^+ K1 z8 D3 U
年青人有年青人既世界...希望佢個仔有屎忽啦~.~
& U! R/ D) w/ W& r0 M& T
我都係咁話, 我想唔認老都唔得!!! 以前老師教我要孝順父母, 尊師重道, 原來係錯既, 簡直誤人子弟......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-30 19:15:& V  Y: A& S( I& j

" h% r9 o; c1 T. t# u我都係咁話, 我想唔認老都唔得!!! 以前老師教我要孝順父母, 尊師重道, 原來係錯既, 簡直誤人子弟......
! z5 x5 o5 N; B# G) u$ C5 s7 L
冇計啦,而家興新思想喇,我地仲聽呢D野,比人地笑嫁
Originally posted by partyjoy at 2005-7-30 06:46 PM:
) o) h" ^/ K8 m刻意賣弄性感有何看法呢?例如是朱茵
1 o: _8 L: U, z0 ]* u* t5 j: Q

( Y- D* U& Z, m- I' eit doesn't related to 天主教
) L$ T: u8 ?. g0 S: T; o. `- v
8 j5 Q" f$ S, s* PI'm not 天主教教徙 but I think even a whore can believe in 天主教 too.....
完全唔明添?
打老母都得,點解刻意賣弄性感唔得
also 陳法蓉 陳松伶 蔡少芬 鄧萃雯 關心研 羅慧娟   etc
賣弄性感得益是我們
6 }3 B( }8 n: m$ t" p冇問題啊
以上講嗰啲女人全部都係所謂"基督教", 不是天主教.9 h+ {6 ~6 V  }. ]5 k
跟據無數所謂"基督教徒"所說(或者係 imply), 只要你肯講句sorry, 你做左乜衰嘢都會無事, 上天國喎.  天主教反而唔係咁, 你肯heartfully confess, 你都會受罰 (只不過係輕重的分別). ) |9 |! W& d$ f
所以, 哩兩种信徒在言行上都會有分別, 除了那些所謂"基督教徒"外, 一般人都可以分辨出哩兩种信 芝士怪(jesus christ)的人., Y4 A6 h( P' n- h& |" H
講到哩個話題, 我唸又會有一堆所謂"基督教徒"出來反撲....點解呢?  不言而論.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於有天主教教徙

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。