<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你有大約$2000, 你會揀邊樣
返回列表 回復 發帖
今年興square cut~買levis o既524 ah~~~仲要淺色o既~
忽然好想加分...........
睇下你自己需要啫,你冇袋用咪焗買袋囉,你有袋用但衫褲唔夠咪買衫囉
Originally posted by yeahchan at 2005-8-4 08:13 PM:& {& f0 |$ V( n1 p4 N0 e5 B0 u
今年興square cut~買levis o既524 ah~~~仲要淺色o既~
5 \! S5 r2 p  l( N. A
# Q& \# v5 c6 _9 _) _' I2 k' _) i
又LEVIS....唔好啦
再吵?送頂帽俾你呀~~~

RE: yuripenny

女的會揀袋,男的揀褲: m* x" Q5 h) `# G
得$2000,毋得揀,只有Polo1 I( a2 T$ K0 D7 D- c" _; c
講中你ga心事的話,就起來行動啦...下星期一又可以威威 la......
人生是沒有彩排的!每天都是現場直播!
Originally posted by stone86 at 2005-8-4 07:39 PM:' r% [6 j1 _5 a/ e% i1 r! h+ O  N
agnes b 的袋質地麻麻喎,好似唔係咁值呀2 T  h# d) g! g1 G
買條501牛仔褲仲正啦
. }/ m( _+ @1 E/ K" y( b
Originally posted by yuripenny at 2005-8-5 10:04 AM:: ^8 b  O5 \, i. d+ H5 K- X
& k" ^# P* N- x  K( P) Q

' v1 d% J, ^3 I9 |) z又LEVIS....唔好啦
: `8 l5 s, I9 O如果要用哂0個$2000,就唔好買levis la......
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-8-4 04:22 PM:- ^: O$ _1 }& s1 G/ P
如果唔擇牌子,一定係袋~5 ]6 c, i  L7 B& s
0係上面4個牌子,個人喜歡agnes b 同des gargons~. I, y5 Q3 R# I/ \
ape 同patrick cox通街都係咁...
2 l& \3 \1 k8 ~7 Q- ?" Y( Nyes。太濫啦...師拉都用patrick cox@@
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-8-6 18:47:( E( B/ O$ Q; K; S- t
% F4 B# |% u# L6 U: Z, g0 u
yes。太濫啦...師拉都用patrick cox@@
' T' _* e, \& H9 \% @+ S# v7 g
大多數都係A貨
Originally posted by ciger at 2005-8-6 06:57 PM:! B' k- q0 G7 m- z$ z9 q) c* v# _
& @0 A+ O; C# d3 i- @
大多數都係A貨
: V0 H1 H4 {, b& {' B
係...但攪到cheap晒=.="
膠少陣當幫忙
我会选择要现金,袋给我的感觉=手袋、包包。那是女士用的,我是GG...
9 K% W7 s* t0 R3 f  N6 A1 Z如果非要选择物品,我想我要一副眼镜,那也是每天都需要的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你有大約$2000, 你會揀邊樣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。