<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 聽過邊o的冇乜根據o既習俗/傳聞?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-9-5 00:58:; |4 N5 |6 B3 r% \( I. O) Y/ l* W" d
大肚婆食蝦蟹,個仔第時會多手多腳,無時停~~
6 e- ]8 e" L0 h" M6 F
$ K% e) n  S4 h+ r$ V食牛就牛精、食豬就好似豬咁、食雞就將來大個做.............
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
食隔夜蛋會大春袋
" U" S( X% D# x1 }. c* w; L( z
! g7 g5 L9 W# n! h7 @/ o2 p我喜歡
著襪訓覺會盲~
& i3 P; q( Y) D/ ?) P
& |% Z( p, a0 p6 n& K& ~由細到大我聽就聽左好耐
2 k* [, D/ X2 D但諗極都唔明二者有何關係
去完廁所大便唔洗手會生[倒翅!
9 l! p' r' R; ^3 i0 X9 W+ c4 C6 m# u  D5 G" E- Q- ]& O3 `& q% B! N
做手術麻醊會令人唔記得野!
8 h1 y+ l% f4 g' D
8 j; `  d# x4 ]# }+ Q黑心D人會生仔無屎弗。

食咗粒西瓜核會係個頭度生棵西瓜樹出黎./ d% d" y! B+ u' U' Z
細個真係好天真
裝人沖涼生眼挑針
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by 吳建仁 at 2005-9-5 10:55:8 O$ k1 d2 ~' c
食咗粒西瓜核會係個頭度生棵西瓜樹出黎.
2 |/ S2 h; R  H$ @8 o! F4 h細個真係好天真
9 V( `: o" X% v# `. x! ]
0 y6 A$ r' e+ |& p4 r0 {
我細個阿媽又係咁嚇我,我仲信添
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by chenfeng at 2005-9-5 04:11:1 `9 T( R6 F( Y  y. X
著襪訓覺會盲~  I+ [8 x5 {* X1 X) Y* Y
* \$ P' |9 W% Z, A$ I+ q1 ~3 o- T
由細到大我聽就聽左好耐
: w& [, V8 Y3 G) Z但諗極都唔明二者有何關係
+ D3 M4 J1 `2 Y3 Y; I( Z# {6 W我淨係聽過話死人先著襪訓0 k* s8 y+ [" v( B* |
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-5 01:00:
4 c! H. l; k, ]# |: q+ ^
9 D9 V( H8 T) R! \4 v2 F
+ o# \# v: k: E- B$ ?6 @0 `食牛就牛精、食豬就好似豬咁、食雞就將來大個做.............
8 S* F) ]5 M" F9 \+ \咁樣大肚潔咪咩都唔食得?
愛機-高達RX-78
被人踩到個影會賴尿,唔知呢個算唔算=.=?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-9-9 12:24 AM:
" T1 }; V. W1 g$ Q1 ^( x1 f9 V被人踩到個影會賴尿,唔知呢個算唔算=.=?
: x8 d$ m/ ^! ]

% `" {- p" V5 i. F7 F6 k$ n第一次聽,幾有趣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 聽過邊o的冇乜根據o既習俗/傳聞?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。