<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 呢d廣告真係喊死人...........
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-4 06:56 PM:& _" u' h: u/ B: N# ^' c
. e0 H* ~$ l+ t( S, I' t1 Q
你又知
% S! S  m8 ~/ b5 W4 H
#6    係泰國保險廣告
( ?! i7 [* v& R
, h3 m6 U" C4 H3 d8 D' P[ Last edited by william303 on 2005-10-4 at 06:59 PM ]
Originally posted by william303 at 2005-10-4 06:57 PM:
4 r! j- I% j& y0 N3 i8 B. j' t( m& z6 F  }7 i7 A2 C
#6    係泰國保險廣告7 K: L0 B: Y8 p# }7 S

7 C0 c. U1 k) m: {! r2 ]: `[ Last edited by william303 on 2005-10-4 at 06:59 PM ]
  [3 Y; O* u& x6 T4 j7 O4 l/ e# T5 M
5 H" P/ Y# |( v5 n% L; u  q
你唔講我都唔知係買保險既
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-4 07:19 PM:
2 Y& d/ J- }; r- ]
/ {5 H9 X: W, D5 e+ B5 w+ v) D. @( H( W
5 L, O  h# N. j( T6 K9 U8 A9 _
你唔講我都唔知係買保險既
1 @) v- P, L* |5 E
岡鑵媽吸!最後有寫住泰國人壽保險(英文)嘛
Originally posted by 〥~灝~〥 at 2005-10-4 06:50 PM:
+ L: E: r, g# _一d都喊唔出....好無聊
0 W  \* L2 ?1 c! Z

0 \  {) O8 q, p0 j我都係咁話
我唔識韓文同泰文( k' z- b( w1 v% p' R% d+ q7 k, q7 Y
不過泰文最後一個字成日都吸吸吸+ l' I$ {$ N- V% e6 W4 d
韓文最後一個字成日就唷唷唷- |; A& N* p$ g$ e' P  \  d$ r. @" ^- i
段片好多吸吸吸
韓國佬最鍾意拍
Good!
叫到大家評語都唔想睇。費時唔開心。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
very touching....................although.................
下,你地睇邊度??
8 j( C' {& q0 H! n2 @我乜野都冇wo=.=% T& N, Z! u: v+ i! p) h  j
係唔係我帶太多期望...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 呢d廣告真係喊死人...........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。