<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人已經去佐海洋公園的helloween呀??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Miz at 2005-10-9 04:39 AM:
4 M" b$ j4 r8 c& a: c4 w6 Y& U我從未去過 玩呢類既 東東...- R( Q- \" O+ I* T! b, W
其實真...
: l7 Q6 B- r0 \  c* h# V6 A7 Y8 i6 n) x0 \8 d
3 \6 o$ j! J0 H: U5 d7 ?: G1 Q1 G6 ]
你只要玩得投入,仲要有企係有利位置,會好好玩嫁...2 {1 ^. t7 U9 ]$ ?- u0 }* a
我今年都係第一次,所以我玩秘一間個陣好悶嫁,,係度折穿個d公作人員...2 o3 C; m( ~, ~/ t7 q1 f
不過之後個幾間玩得投入d,咁就好玩d咯
好憎d fd 扮哂野咁玩完話"車!都唔驚既!我仲打佢tim!"
. W& G$ j1 u! U呢d真係無聊...玩得既,又俾左$$,就應該投入咁俾人嚇...
Originally posted by Miz at 2005-10-9 04:39 AM:. w6 A; U/ c+ ?" W6 f9 ^+ G; E
我從未去過 玩呢類既 東東...
) O6 s) c/ f( }4 e# T4 Z" f2 x6 _7 G其實真...
9 T8 E$ C/ w, w# Y# l2 B

2 Q6 `% j6 c7 q2 s/ k) O& R3 b( c$ q- Q4 ~" v/ }
我都未
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-10-9 08:21 AM:
/ y1 v  Y, _; `- E* v% v/ ^. ]好憎d fd 扮哂野咁玩完話"車!都唔驚既!我仲打佢tim!"; i( y$ @; Q' ^6 L+ K# y$ y
呢d真係無聊...玩得既,又俾左$$,就應該投入咁俾人嚇...
0 s1 Q5 H+ ]+ ?1 ?  v( b$ b7 j+ o- A) D/ n0 z) i

P/ y) s! U8 E! A* Y3 e" |* _- G% u
玩得既,又俾左$$,就應該投入咁俾人嚇<--------haha,i like what u say.got point^^
Originally posted by au212001 at 2005-10-9 04:05:
, o2 D+ Q2 G( m# I% S吾記得聽日要一早出去,而家講啦..., N" A0 J) }5 ?& W" o- j: h
...
4 s9 r7 e0 r# V2 N) H8 `) L
嘩!、咁多人。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by Miz at 2005-10-9 04:39:9 a! b& {* @9 w. |: S' I+ d
我從未去過 玩呢類既 東東...
0 x4 W# p1 o  F9 @* i8 G) E& j其實真...
, a% ^; ^+ n: k  t
講真真係驚既。係囉。大家都講得岩可能投入就會驚。不過亦可能係我一向都驚鬼。。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
得星期五六日先有夜場 , 仲要禁多人玩 , 建意大家俾多三十多元買至尊飛 排快隊
+ [# p+ G8 L* S) f" v  L# ~( 果日我買普通飛 , 排鬼咁耐 , 至尊飛夠玩兩三次 ,我先排得一次 )
Originally posted by 77man at 2005-10-9 17:31:6 d8 s. n: ?" B8 L8 j6 ^/ y- p
得星期五六日先有夜場 , 仲要禁多人玩 , 建意大家俾多三十多元買至尊飛 排快隊, a% T0 j5 ^( R' w1 ]' f( X
( 果日我買普通飛 , 排鬼咁耐 , 至尊飛夠玩兩三次 ,我先排得一次 )
/ `% `) w2 m& S" n* f" w7 O
依家至專買都無得買啦。最快要兩個星期後。

Originally posted by 77man at 2005-10-9 05:31 PM:
/ w. g8 q3 S9 J8 A3 V; O得星期五六日先有夜場 , 仲要禁多人玩 , 建意大家俾多三十多元買至尊飛 排快隊8 Y/ ~7 ?; B# b; h5 A
( 果日我買普通飛 , 排鬼咁耐 , 至尊飛夠玩兩三次 ,我先排得一次 )
! I- v* k9 c. _" @( @4 N, }  W6 y4 Y( Z
5 z( M% W6 r# I
係呀,,我係度同大家講一講,有至尊買至尊呀,就算貴多50蚊都係值嫁..) s* F0 b3 l/ t' O
因為俾張菲佢,就安排你入鬼屋內最快個條隊....如果我地昨晚個個都係至尊( z) \# A0 h$ y- C$ A" c$ Z
玩晒d鬼屋之餘,仲可以玩晒d機動遊戲tim..我地因為買吾到先咁ja,,所以大家最好網上訂菲
仲有呀,如果大家見欖車多人,大家要快d改住巴士..
& R/ n7 c' c  B0 d, X+ r9 v我講真的,,因為我9:00去諗住住欖車上去,佐勁多人wo,係度諗排吾排啦...( a. O4 b) F4 P1 H1 h1 |
但e個時候,我細佬8:15上到去話冇人嫁,玩機動game勁快,不需排隊..所以我地就去住巴士,,
" ]) W; A) z& c6 Y( W' R# P! F上到去的時候,我細佬話比佢到達之前多一半....所以如果拎至尊的,上去玩晒d game都吾遲,) @5 I# v: W8 {- o7 ?' j, _6 R
因為多人的時候11:30先cut鬼屋,所以可以預多d時間玩其他野...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人已經去佐海洋公園的helloween呀??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。