<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞]引誘躲家中青年出門參軍-軍徵兵出動美人計
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-12 22:16:9 a3 s6 i2 j' q. r0 g2 T
, V& o  F1 ~8 C8 d% P
我却都係post d funny野姐
$ j# L9 `7 W, c/ G6 x, h大家唔好鬧la~
+ }( ~2 `$ y/ F  v
比面甘爺你
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 10:19 PM:
; @+ D; u2 ]8 E; \* f, C
* @) B3 N9 K1 Y4 u比面甘爺你
0 s/ A: W) z% k. I
作為03年老會員,總算有點面子~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-12 22:22:+ g6 S1 c8 t2 a! a: r# w" a: u5 E/ Z! B

X/ a  o& |: Y: \4 ~; w! O8 W作為03年老會員,總算有點面子~
5 x8 q. i- U+ K+ ^% g
唉,面系人地比,架系自己丟既........長江X号可
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 10:24 PM:4 `$ @4 q! V( F% \+ q

9 t' _, a  F* y唉,面系人地比,架系自己丟既........長江X号可
2 s$ t  _: v+ f* }  G! `3 S* K, S
係呀係呀
+ f7 e6 d/ T% {. I1 v7 a又話俾面甘先生
# g- ~* h+ o' p# f2 }而家你又萛係點呀  [' _( W2 i  `% L2 a. ~
好似你咁就乜面都無哂喇: l1 J1 O  J8 s0 [6 ~% N7 R
乜響靈位爬出黎既契弟都咁多聲氣
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-12 22:29:
9 N: j9 b* r. a' d% b  p: i; h, z. y
係呀係呀
/ ~8 Q9 E/ {7 p又話俾面甘先生7 R2 z: P6 s' T5 W3 t  c0 ^) v- X
而家你又萛係點呀
: p# u& v6 i: J/ c好似你咁就乜面都無哂喇- b! Q) g; d% h, ~) {- v
乜響靈位爬出黎既契弟都咁多聲氣
6 Z( g" I+ I* `話你見識少真冇錯,屍變唔得ar,面子???幾錢斤ar,haha~~
美人計果然有效
唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米尼過唔去既,故意踩碧咸摶人注意既,故意明知做錯都唔同佢地兩個say sorry既,仲有由我brother搞事至我出來公開道歉只是..................由我一手舖排出來告訴大家本少爺"回巢"的高調把戲,當然,我們的確是兩個人,冇佢我亦不能成事.......仲有一個秘密,可惜........我不打算講出來" w) ?, I8 j; Y2 `0 y$ j( V
0 {: L( E; p5 R# L% X' N
[ Last edited by 清揚 on 2005-10-12 at 11:01 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 11:00 PM:
. g& {- s, g' G: N唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米...
, U0 r- {; X) a; F- f琴日in熱線 睇到 新 同 唔新 輪流上線^^ ip ng g la~9 ?' `' R# L: }  [( l4 Q8 l# n/ m
(因為我無聊中 , 路過...)
; w+ x% B! U! U2 M% f4 }  H/ v: [/ r( s- Y
2 [, I& I: l8 V! G/ P( |# q
聽落幾狼wo...要捉人入伍 ,
6 ?% \! {" r9 l5 Ohk人真係幸福...
6 K8 S- o) a! i- [5 H美人計果個又真係傻傻地 比我都由上層望望先啦...
Originally posted by 清揚 at 2005-10-12 23:00:6 ?  x0 k3 n6 N) X& S+ ^  V% q
唔怕講埋喇~本少爺故意同abc &米尼過唔去既,故意踩碧咸摶人注意既,故意明知做錯都唔同佢地兩個say sorry既,仲有由我brother搞事至我出來公開道歉只是..................由我一手舖排出來告訴大家本少爺"回巢"的高調把戲,當然,我們的確是兩個人,冇佢我亦不能成事.......仲有一個秘密,可惜........我不打算講出來
% o+ b9 e2 O# i" K/ P# h
左仔路過中,多口一句:會唔會無聊D呢
Originally posted by 左輪仔 at 2005-10-13 12:25 AM:3 G1 a& @$ O* A

9 J+ M" m* V  D. Q. R4 [" Q左仔路過中,多口一句:會唔會無聊D呢
( q- @3 s0 N. e* Q' W0 \* o' s
haha...高調ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [新聞]引誘躲家中青年出門參軍-軍徵兵出動美人計

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。