<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 緊急求救!死火啦!我要盡快搵到佢架!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-15 05:43 PM:9 P7 j3 `- p8 w6 J# ]
5 u0 N- x: ]& c; t# P9 U- d: i2 }3 r

% y/ M6 Y& g& F+ {# e) _- ~! I" x
* y! n& B1 U5 d+ b4 z# E) h大佬,如果佢死左你又唔知係邊5 b& O- e- n+ h/ ?7 n8 V. G/ \  G
唔揾吸塵器吸,唔通揾隻狗黎索ar??
" J; U% k& W2 q" Q9 g" Z" P- }' Q5 w但係我諗佢唔會咁快死掛....啲龜唔係好長命架咩????
Originally posted by neitly at 2005-10-15 05:44 PM:$ l% V& a: Q) ?5 }' i) c
) M' _' v% ^/ e' T4 X
但係我諗佢唔會咁快死掛....啲龜唔係好長命架咩????
' h7 t4 T* U. e# y+ z  B$ W; _1 h) l
: c! p" v3 S; n+ h1 f
擺幾隻龜女係地下引佢出黎
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-15 05:48 PM:3 ~* a' p# _) y9 B* w5 y( i
* r, j+ g5 {7 i- W; ?4 M; ^# P

& }' v1 N6 v" k/ D* L* R+ t" T( h; i# b+ {- ~6 o# c
擺幾隻龜女係地下引佢出黎
+ S% i4 n2 D, d4 B1 p- ?咁都諗到
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-15 05:48 PM:
" c2 w! N4 O# n) l. g% R2 b- t( t4 t) [+ j8 N) K, {( b+ `

- n" s" A3 n8 U9 g
9 E3 h% s$ w& f! T6 G擺幾隻龜女係地下引佢出黎
3 M% ~  l% c( |8 ^! i- I
好傻傻...可唔可以正經番小小呢???佢依家重未搵番...
Originally posted by neitly at 2005-10-15 05:50 PM:
, W# S! j5 B, i: X+ Z
' w5 v8 w/ q5 `6 Y- T" P8 K& ~0 }好傻傻...可唔可以正經番小小呢???佢依家重未搵番...
( x. s2 q1 M. L" @
* V1 e! C% C" @7 z3 p
1 S3 r) w3 t$ K, d; z
你當自己係隻龜,你會走去邊咪去果度揾囉
去街市买点虾返来引啦。
, d' f+ h6 |5 B# r2 \5 ~5 L一定得!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Thx 各位,終於係條好黑嘅縫到俾我呀媽係咁搵呀搵,就俾佢搵番~~
咁你記得整實o的個蓋啦.......
1 V8 V0 K! n/ s3 ~0 k不過我都好奇佢點樣走出黎...= =
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-10-15 06:10 PM:
7 D& t( A+ L" @$ h咁你記得整實o的個蓋啦.......9 C/ \- m! v: I. Q. c
不過我都好奇佢點樣走出黎...= =
. C  Z( D$ S; }/ F. u; C' s我都唔明.....之前都未try過~都唔知呢兩日點解都唔見~~~~. ^+ o- e; q( k9 u
我換左個好高嘅桶,睇佢點爬
Originally posted by neitly at 2005-10-15 06:30 PM:
7 X$ E% j: v; j
2 L' @  R. a7 ^; O# e" f' B我都唔明.....之前都未try過~都唔知呢兩日點解都唔見~~~~
) z# L9 j% U0 C; y/ e$ C; f. Z我換左個好高嘅桶,睇佢點爬
$ y5 e7 G6 S" I9 Z. J8 X
/ J: D5 n& `) n* Z1 t
" k$ \, r8 q% F3 u+ W( R忍者龜
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 緊急求救!死火啦!我要盡快搵到佢架!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。