<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tung1688 at 2005-10-16 01:17 AM:* }( E  }9 `1 w( X0 X$ F" \
我14歲就紋喇!舊時出0黎玩唔多唔小都...
3 Q( y5 G9 g! R3 N' Q, C3 x娘爆
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-16 01:09:
/ G, [: V5 `% H; V9 w; X- I個人覺得紋身只會是江湖中人!!!
$ e3 |; G9 l3 p$ Z' F請問有沒有人係因為靚而紋身的??
; m7 H! y1 m: M6 \# D' r' }我紋的全是有紀念價值的事,左臂的大牛頭是我的生肖,背部有我和gf的"愛的紋身",右小腿是我的名的指標,三姐弟一齊去紋既,是一片楓葉,姐紋在"空"口,弟紋在"大比"~紋身不代表江湖中人既,不過政府工一定冇行...
Originally posted by tung1688 at 2005-10-16 01:17:
% I) z$ M7 O9 ^3 l0 d) Q我14歲就紋喇!舊時出0黎玩唔多唔小都...
  Q% \0 Y) G" O/ I% S
嘩~滿天神佛在你身
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 01:21 AM:( }0 M( m  `9 I* b6 Z

; x) c0 {) i+ E! B3 Z我紋的全是有紀念價值的事,左臂的大...
/ a: K4 v7 b4 h6 X& d. ?3 k' P
清揚兄紋的是很有紀念價值的事不錯喔!!!
落場後只許盡力去跑
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-16 01:24:
& I7 u" b& ?" r6 K" _2 Z7 A, j
5 S7 q8 H- ~9 f$ f9 C  n清揚兄紋的是很有紀念價值的事不錯喔!!!
4 e! F: V- [" m7 h7 v2 ]# S& e我還打算在右前臂紋出生日期及紋一條"京激"遮住我左腳的陳年聯針的"巴痕"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 01:30 AM:. q/ @+ _- Y( V/ [) s, e# }4 t. L8 b

! ^& o1 z+ m! I5 ]) t我還打算在右前臂紋出生日期及紋一條"京激"遮住我左腳的陳年聯針的"巴痕"
  M( ~% E$ k+ i) n" W
左手都有疤>"<
% ]# V0 f6 [' k8 u
3 L# I7 b+ f1 `1 C[ Last edited by 腳指o on 2005-10-16 at 09:30 AM ]
Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 09:28 AM:
6 Z6 S" P- @! T) ]. S; L! a' m! y4 i( A' W+ b9 I8 T7 q5 @( }. O& Q
左手都有疤>"<9 M$ F, [, Q$ a/ Y
0 w7 m& ]5 l/ a1 b4 v
[ Last edited by 腳指o on 2005-10-16 at 09:30 AM ]
, C3 \+ c1 X9 e' A
整到相喇>"</ o& p4 ]" c4 K/ J0 H9 ]
岩岩唔得-0-

圖片 015.jpg

圖片 015.jpg (9.9 KB)
320 x 240 PIXEL下載

Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 09:32:
* S: l9 V7 v$ \& v9 o) i  ^
" p/ w1 r; ~% p+ V/ n7 X& ?( f4 O整到相喇>"<
0 |& ?' J+ o; S' y4 S4 q岩岩唔得-0-
5 a7 U4 B8 T0 p5 b
紋條"京激"遮low
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 09:51 AM:1 H' w9 I; }) i8 z$ q+ q6 `% O
" r, Y8 O& B2 |- ^
紋條"京激"遮low
) C0 y1 n  A2 {: p
京激整手定腳型   ??
Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 09:52:6 h/ V8 J+ a5 @( o+ k4 {" @, o

2 t& _9 {. K( N) p京激整手定腳型   ??
4 q3 L8 P/ \+ [( s! r* x! e
整得好就型la,睇師父手工.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。