<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係時候打邊爐,到底買乜好?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-10-24 13:47:/ B  ^) @5 L+ |1 O. q$ _! J& Y

' M9 j8 b, s5 f, _9 `/ Z2 d1 g; e0 y2 o! _% `5 n
就係沙士酒店附近,我唔記得個名,但就是極度帶菌者住過那間。  再行過d就見到,又係幾十元落樓。
6 O; B* t  Y- I% I0 M% A! ]/ t+ F+ v京港酒店
Originally posted by ciger at 2005-10-24 02:26 PM:5 u$ S  E, H$ y4 O1 G
1 C, _) w# X' w4 f" h
京港酒店
. ^% L, O) H9 N, C4 C- s& S
1 L  s3 r9 U- R. @  s

0 I, t/ E/ W" V# Y呀,係啦!thx
網上身份誰不『機密』?
買個爐~~
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-24 08:08 PM:
5 p8 P$ L) V9 n5 {8 ^買個爐~~
+ {9 F* c9 y& z- I: P
* Z  u2 _0 m% a梗係唔係啦,我話買gas先至係王道!!!!!!! Z6 E; y5 [) J+ s: K

- B2 I5 I9 L4 I: B0 m[ Last edited by gundamman678 on 2005-10-24 at 08:32 PM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-24 08:29 PM:/ p3 ?& Q: D0 J1 R0 C, _: x; F
) W+ d/ ]% g" H5 p- x

& P  k( S0 f- g# I: q梗係唔係啦,我話買gas!!!!!!
/ [) G# C9 S5 c5 K1 |
9 b! ~8 @- G! A' [4 F" W
緊係買電子爐la!!!!!
Originally posted by oleleo at 2005-10-24 08:32 PM:
. g* T- j* r& i# H6 _  t: {: {) H# p" o
. r* S6 T7 f' K' E* f
緊係買電子爐la!!!!!
4 m% k0 X0 a4 i+ {& \5 d/ g1 g最緊要係準時交電費~, c2 `6 U% z5 c9 ^4 _
如果唔係打打下cut電你話幾冇癮~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 08:45 PM:4 G& m5 m1 C& A( C- K) G, g: J
& K" q3 k& V( Y
最緊要係準時交電費~/ n1 j0 d5 H! {5 L0 F( P$ K% I
如果唔係打打下cut電你話幾冇癮~
$ S# L' R% C  f* N; L
都真係幾冇癮
落場後只許盡力去跑
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 08:45 PM:
1 T: @( P0 {+ i/ [# Q
7 R/ t- c5 _- A# M  i最緊要係準時交電費~
8 ?' o) f; J( O% Z: ^如果唔係打打下cut電你話幾冇癮~
7 B0 d" i2 ]( k+ j# v

Q5 h8 m: M$ P所以就唔好買電子爐
7 c; D* x& I0 {- }; G# e% U/ R叫晒d人入廚房,用煤氣爐打
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-24 08:50 PM:
1 l$ g- |! h- |  v: d5 q3 h
1 ^! D  O6 s( s$ p
7 G' O$ ]* k3 l2 W4 K' v) K6 _所以就唔好買電子爐
( @4 @' F  N4 c叫晒d人入廚房,用煤氣爐打
, x* B8 u6 q% \, D+ @/ ?
% A( {! J% t7 s! G7 y% I$ ]% y/ w好! 真係一山還有一山高!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-24 08:51 PM:
+ |8 |1 K0 c5 I/ d) U( [- c3 u
+ f- e" E7 Z2 ~
0 R$ I' ]8 A) h# F; Y# O/ X  m- V  O好! 真係一山還有一山高!
  N# R% X4 I" n
咁煩~
, q1 F+ P; ^2 P7 K" |去BBQ算啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係時候打邊爐,到底買乜好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。