<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 秋風起, 凍凍地, 有咩野最啱宜家食?
返回列表 回復 發帖
嘩眾取竉 之流啫, 機密兄, 讀閱之聞, 真係相三成好啦.
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2005-10-29 22:48:3 Y' U5 m# W6 N0 U$ S+ \- \

; `" _' H3 X2 R2 f6 n9 Y0 D返大陸食.....
1 L, `& p2 u8 o. F6 r+ P/ e

, @. N: e4 V( I4 l. q  C" w7 E3 m因住d狗有病
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by d228216 at 2005-10-30 00:19:
/ R3 t: u3 U. i% p嘩眾取竉 之流啫, 機密兄, 讀閱之聞, 真係相三成好啦.
7 j' ~; q& @7 L5 X6 S

_3 Z) ], s2 G( ^, N唔係,我老婆做護士架!佢話真係有好多蟲,仲真係有人咁生蟲入院架。  沙示那段時間新聞都影過出來,d蟲仲好多貢下貢下!  @_@
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-10-30 12:23 AM:
8 J# j& U! F: P8 i- e5 p
' Y8 O5 c3 L4 z$ U! v4 y* h8 c+ b1 q+ P7 e7 ?: y; X
唔係,我老婆做護士架!佢話真係有好多蟲,仲真係有人咁生蟲入院架。  沙示那段時間新聞都影過出來,d蟲仲好多貢下貢下!  @_@
( Z$ ?, _: Q. X. Z; S, }  w7 b% l: Z儍啦, 番薯冇虫的嗎? 你估你個肚入面有冇.....唔係叫你四圍亂食, 相熟既冇問題
有虫都煮熟晒啦
Originally posted by 阿感 at 2005-10-30 12:37 AM:
+ M) J1 ~0 Q; E7 x6 S有虫都煮熟晒啦
9 n4 \; a  r3 U3 B* [3 \. |* m, I
可能d 蛇"更"咁好味都係d虫虫既関係
真係攞煲狗肉出黎佢可能嚇到嘔
Originally posted by ciger at 2005-10-30 01:00 AM:, r" @5 r& v5 N2 w+ ~9 L
真係攞煲狗肉出黎佢可能嚇到嘔
: k! d( G& i( y$ ]: ^: e# e) w[第二度d恩怨唔好帶埋棃啦], 講真, 比我食錯咗狗肉我真係会嘔返出梨嫁, 重会淰7次...hom mer lai bea mou sei 超度佢4 E1 K- A# ~8 a% n$ R
# a. H* B$ M0 H0 j- h/ Y$ h
[ Last edited by d228216 on 2005-10-30 at 01:10 AM ]
今星期已食正宗太史蛇羹  正
Originally posted by irisG at 2005/10/30 01:11:
- l% G6 c1 w+ Y5 ~# x$ y6 S, T8 u* k) `今星期已食正宗太史蛇羹  正
/ O+ M* u# j: Q( ^1 F  j9 W; {where ?????????
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 秋風起, 凍凍地, 有咩野最啱宜家食?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。