<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死啦~我依家好驚呀!!!!!!有人話報左警~要我坐監~!!
返回列表 回復 發帖
放心啦!没事的,根本就系交易不成,你1没签约,2没定金。警方唔会受理。
; p: t7 z9 ?, ~1 i" m1 L一定没事!!
) q- \6 i& F. i6 {2 @$ O0 c你叫他收皮都得!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by 約望保祿 at 2005-11-5 08:15 PM:* O0 s& D! I3 ?) h, o  }0 I
佢激你買咋,唔好信佢,何況唔買點算...
& x2 n) {" Y' l  X, D
多謝哂!
Originally posted by neitly at 2005-11-5 08:26 PM:( k' {1 P' p, f
佢啲衰野我要爆哂出黎!!!
- W8 E' \. I" M3 B7 J4 b) P( Q0 Z: Z+ [
MSN :...
+ w0 j/ n& Q$ O; g
+ r" j! ?# q% _" X報咩警啊,報警理由根本就不充份,警方不會受理,而且有阻差辦公的可能。
2 A# s: E7 e) Y1 C0 N1 V+ N' s) o4 d$ D) D1 o4 Q
你唔需要怕佢。% r1 y. F; y3 ^: X

$ J5 H' a* i2 \  k' b' K就算佢蠢到真系報左警,警方揾上門,你都唔使驚,警員只不過系向你了解件事,睇下是否真的有行騙的行為。因為你的事情根本不構成行騙,沒有行騙動機,警員問兩句就會收工,散場。8 Y% s5 |; P! B* p

" D' R) w- r3 G; z. O; l% V$ B; |[ Last edited by 約望保祿 on 2005-11-5 at 08:36 PM ]
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:27 PM:
$ Q5 U5 {* d- ^, e2 G5 ]3 o0 R放心啦!没事的,根本就系交易不成,你1没签约,2没定金。警方唔会受理。7 ~7 L$ ^% K" @
一定没事!!4 u9 k( ]" B9 d: A# h6 L0 L6 K, s
你叫他收皮都得!
7 C/ ?8 p) v3 \: G4 x
唔該哂你地!!教識我好多野!!如果冇你地提點~我都諗同佢買~驚佢真係報警~唔知點算!!
我把你地教我嘅說話同佢講~佢一句都冇出聲~8 z  n  ^# v  W7 p  e
1 E9 I- k6 f+ h) J2 v
係未佢嗜係冇報過警??
Originally posted by neitly at 2005-11-5 10:40 PM:1 A( K0 a6 R  f- S
我把你地教我嘅說話同佢講~佢一句都冇出聲~: Z( f/ S) k! G7 j: \: ~9 q

5 Q% b- C5 V0 N6 q5 |係未佢嗜係冇報過警??
( J' \/ Q  {; e) V
* I# P5 |7 i) U) K) \8 C5 o$ @- m
知道大唔到你,仲唔收场啊?!当然就系靠吓啦!放心!!
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:44 PM:. L8 z5 ^' |  R1 L/ c3 U

( e) q0 }  ~1 p0 y# B: n6 w0 K& C. ]4 w* j( c  }9 A
知道大唔到你,仲唔收场啊?!当然就系靠吓啦!放心!!
# [. V6 c3 ]# u' \, |' ?0 W& X9 Q
我依家都定番啲~啱啱嚇到我死下死下~~
Originally posted by neitly at 2005-11-5 10:47 PM:
' s& Y1 V  a5 e* M& T, t, B
( x( L$ K1 k/ f* l- _我依家都定番啲~啱啱嚇到我死下死下~~
& G( ~+ o  B4 M, r0 Y
7 ?! C% m! D& u4 _7 T以后唔好甘容易给人大到啦。
你做咩咁驚差人? 就算真系報左警又點? 唔代表你有罪,D警員只不過系跟進調查,了解完成件事就會散場。% q. a3 J9 C7 _, t
) z1 P6 P8 w3 l& d0 ~
因為你根本冇犯法。
Originally posted by kaixinren at 2005-11-5 08:51 PM:( D6 Z6 F1 T" e
- s( m7 ?( F  K
* M8 A) K# W! Q" X- L& C
以后唔好甘容易给人大到啦。
& `- K( b2 `% u' O$ Z' ]
呢個教訓好勁~~好在冇上當!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 死啦~我依家好驚呀!!!!!!有人話報左警~要我坐監~!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。