<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 07:17 PM:
8 n) p; L. |" M' W" d1 B: m. h8 w- [, s. i! G

1 d1 \1 b$ y: O! K; ?: ~我係個肩橫+因肥..有胸肌`~哈哈哈~~
, R6 M$ h* e# E
7 N: r% V: e' h  j) X咁咪好 lo/ M$ N7 N1 m# e- t/ l4 c9 k
矮小小唔難睇
3 M( }& w. @" X5 j我開始長高果時
0 c" T, T% M% H又高又瘦先難睇...成支籐咁! f# D! z. I$ \# v" d8 a
而家發育完成先大隻番
有時好羨慕d高佬....好似好型咁..仲有~一班人睇function都著數d
最愛打籃球~最愛唱歌
我今年讀中2..有成185cm=0=
& q8 i& H/ t2 z4 X如果可以既話我都好想分d高度俾d矮仔4 V( n( y) R2 [; w9 d
p.s我最憎運動% q$ [# O# }# R5 b4 T' }* H
" e5 X) l0 Q. V" f
[ Last edited by derek23 on 2005-11-15 at 07:41 PM ]
Originally posted by derek23 at 2005-11-15 07:38 PM:  E. S" y( `" B) s$ z; H; o
我今年讀中2..有成185cm=0=* g2 F6 V+ z+ z+ k, Z
如果可以既話我都好想分d高度俾d矮仔! o# y! o& ]: @2 T" s
p.s我最憎運動
! ]0 R) o9 d' A& ]3 |
7 A" ?( R- p, s  F" \( m" }4 x1 P[ Last edited by derek23 on 2005-11-15 at 07:41 PM ]
7 `( A1 m7 L8 ]6 g* {# ?嘩~超級高佬中2都咁高既:cool:
我14歲 154高, s' Y# f- k; H! U
   15歲  165高& \1 G# t1 Z% E. u! L2 t
   16 歲  170高 >"<
0 ^. I0 {0 o. ]0 Z# z我都想有180呀..
Originally posted by derek23 at 2005-11-15 07:38 PM:
* c4 H. O0 P/ a) l) ~我今年讀中2..有成185cm=0=0 M( l' L. ?% o. l- r
如果可以既話我都好想分d高度俾d矮仔, N' G2 m& \4 K) C/ a) s% l
p.s我最憎運動
* C* L- S, o4 W4 a' g- j0 q; J4 J( U) U# ~, G+ `. Q
[ Last edited by derek23 on 2005-11-15 at 07:41 PM ]
) R$ N' R( i0 }1 f+ v8 ?+ R: _* x* s0 M/ t
- i1 M6 L3 e% w+ {: m9 k0 {
咁你咁唔鍾意運動就分d卑我啦~分5cm卑我就夠: O7 ~2 K7 E8 c  b; s0 l; V
雖然我好快..但唔夠高唔係幾好
最愛打籃球~最愛唱歌
噢。。。我174CM。。。
我都係矮仔一名....9 @+ a/ h4 O7 k
但是我比你們都更矮....
3 n" Q8 _" S* F, [我得165cm tim/ c) E2 c5 Y+ b! G
其實香港男仔平均身高是171cm左右' K0 F% Y  n# I) ?% |0 \* E
有咁多人180cm高,自然就會有返D我咁矮既人....
# g9 n/ r; k- {( a不過都無辦法,我都18歲la,過左增高期5 `" K4 K  Q8 m+ S7 A
其實身高DD野很難強求
When this beganI had nothing to say
去窗口望落街咪知囉
8 s3 P. y3 g; B! v8 f- ~/ B- [: z( }9 v0 E" x
[ Last edited by 掉拿星 on 2005-11-18 at 07:55 PM ]
柑蕉桔梨蘿柚
雁鷲雕狸獅狒
Originally posted by 掉拿星 at 2005-11-18 19:51:0 a0 y8 K$ K; ?7 K+ v
去窗口望落街咪知囉0 i2 A! Y, S. L

8 j. \; U/ H6 J$ o" W+ B[ Last edited by 掉拿星 on 2005-11-18 at 07:55 PM ]
4 z9 p# @/ q# w0 a9 x9 @# X' q
4 h; x! @% a, x6 ]7 @- Y又係喎
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。