<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:27 AM:
. ^5 E# F' @; x: U
1 H- v5 @% O  b: e# z2 O- \7 ~8 \% R- q" H
梗係啦,除左耶穌大哥之外乜週神都唔信得架喇,梗係有罪啦
9 g( P3 F, @& k8 i6 H: _
3 }5 V% c" U0 n4 Y! R我老表就識得一個信咗基督教嘅不肖子, 有日無端端忽起上嚟同阿媽掃神枱, 機乎攪剄家破人忙
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
有 d 嘢想同大家分享8 c' z5 {# W. i( |) T- l

/ A5 ^6 N/ _6 R* M' f- v- S% c我記得細個有個天主教嘅神父教過我哋, 如果人哋嘅宗教係導人向善嘅, 你哋就要尊重人哋嘅信仰....
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:46 AM:. b1 m, ?7 `3 I' e8 a( `: a

& G7 [. J' E: R$ h) `
0 O4 ^8 ~* ~6 B# J, _& k' N我老表就識得一個信咗基督教嘅不肖子, 有日無端端忽起上嚟同阿媽掃神枱, 機乎攪剄家破人忙
- A) h! o( P) e0 W9 x2 R  c& X% m& `( h& ~( X; e
on能九的基督徒,2 ~6 A/ x: X0 J9 p& P
但佢咁做係好架,一定可以上天堂架。& a* p! }# j9 C4 b# U
為左上天堂,理能得自己陷家死丫
3 M' J7 d4 m- X4 T  u9 r  g  x% X5 i
[ Last edited by 良友 on 2005-6-6 at 10:53 AM ]
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:34 AM:. K0 ?$ K1 g9 J* a
6 {% |1 o1 \- ^2 J, k
呢個TOPIC內咁多人積極回應都冇分加
# p  h# R  w. w' y* ]$ Z1 X+ e" r6 L! x5 i) a
良友兄, 吹水開心咪得囉, 有料有好嘢咪分享吓囉, 吓吓為分好無癮架
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:47 AM:
  q: c" `& k. {  B有 d 嘢想同大家分享- M$ t2 U- M) m( i! p# v1 v6 h
* I* Z) A$ Y' M( ?* e4 o
我記得細個有個天主教嘅神父教過我哋, 如果人哋嘅宗教係導人向善嘅, 你哋就要尊重人哋嘅信仰....
9 n2 o5 E1 a! I- f: e$ w" J" B
3 G" t9 {; W: I6 v( O又話要打爛人地D神像又話盛,真係好尊重啵。5 r: m4 X2 {+ k) I8 l/ P
0 ^6 P1 t" S4 H( u8 n; l. _
[如果人地既宗教係導人向善嘅]←但係佢地唔覺得其他係導人向善。( `/ N& Z; O4 W" ]  o
耶穌其他神係魔鬼
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 10:49 AM:* T! x% \; _- _& z% r) a0 m
( i* j6 Q. w; u
5 b, z7 G' g( K& {
良友兄, 吹水開心咪得囉, 有料有好嘢咪分享吓囉, 吓吓為分好無癮架
' ^% q( l# T+ ~4 W8 }/ M0 c) n: ]# h
唔係~~
% U% G3 ?* x* I0 U我都唔係為分數而吹水既,
0 K5 z1 q0 F: Y8 u( e我隨便問下姐~
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:47 AM:6 P3 d4 @8 i9 e  H6 t

! q% X, U9 [5 s
% r9 Z6 ?' O6 W* @8 l1 ]on能九的基督徒,$ ]& P1 @$ H4 {/ m$ r3 U3 B% K
但佢咁做係好架,一定可以上天堂架。
- E2 |9 ?2 m) y+ S2 M! |# @0 P* D( @: t* U
洗腦技倆真係拍得住毛主席 - 爹親娘親, 都不及毛主席親
1 J5 x+ F  c7 I' w8 v: h3 V6 R- i7 R/ J1 Z, D# z, j8 ]
掃神枱好似紅衞兵除四舊
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:51 AM:
" O; X. ^" u5 a6 [; I3 M( A  C3 Z$ O( w1 A4 b
7 h, M  @) n  c, F1 r! a4 e0 D5 o
又話要打爛人地D神像又話盛,真係好尊重啵。
# c" T0 _4 L2 g! r
4 r; _0 s+ y. ]6 o1 ]! R( Q8 L[如果人地既宗教係導人向善嘅]←但係佢地唔覺得其他係導人向善。! f, x: v+ H5 K( g+ A+ O
耶穌其他神係魔鬼
5 L, E2 O% d% j  t; w' w; @* ~' H2 V: J
天主教感覺上無基督教咁極端, 嗰個神父嘅媽媽係拜神嘅 (拜天后), 但媽媽行動不便, 佢雖然係神父, 都有陪媽媽去拜天后
Originally posted by 良友 at 2005-6-6 10:52 AM:
* p3 `. \8 @9 |1 [8 v0 a: h
/ N) W6 \; b; V( ~9 u
8 M4 J( L9 u6 M0 m唔係~~9 z( _9 V) e8 Z' j( g, p
我都唔係為分數而吹水既,# J, @9 W1 m* h& _
我隨便問下姐~
/ Z. `6 t4 a4 d
% ~% d* q. z+ i6 H% P5 s/ Y' n7 ]良友兄, 我都係隨便講吓啫, 唔好介意
Originally posted by singgeihot at 2005-6-6 11:00 AM:
$ L) B% m$ p; e! c/ h0 p' W# [* f
9 A) |% p* V# H: B( z$ t. W; j: o, z' J! f
良友兄, 我都係隨便講吓啫, 唔好介意
0 i1 _) ?! b5 w
雖然唔係為加分吹水,但係我講咁多,都想加d分
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 俾機會你親口同神講聲多謝,你會多謝咩呢?[積極回應+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。