<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:13 AM:% D# z+ I8 c% G

3 [& Z: w5 F# I! v  x& G2 K我呢輪已經努力post野架喇
% x, G- E2 y* L9 F! |努力,黎傾下計,你D post 會加得好快架喇
殘忍的sfxc0000 ,但都不夠crap殘忍# ^* [. O3 i3 B: U4 M7 i; |6 D
我之前post野都係佢兩個都加分俾我9 T0 i0 M9 f6 w. q! Z( ~  g
做乜咁話佢地啊!!
Originally posted by Rika at 2005-6-21 12:14 AM:1 f: C7 M+ s; k$ y; e! B) O7 C

3 j* S* g* U2 n4 z" z* ~5 f
8 a3 h' `  H+ D小心慢慢變成隱閉少年
$ L7 r5 |  o: a9 T( m& K唔會咁恐怖掛
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:15 AM:% |/ \! f: B& W" ]' _  g
殘忍的sfxc0000 ,但都不夠crap殘忍" ?+ }' c$ ]8 ~- h% f
我之前post野都係佢兩個都加分俾我
5 ^# g7 s" i1 C! ~3 ?# G$ T做乜咁話佢地啊!!
# @9 P  m. ^8 I) M唔知呀,我忙溫書,呢幾日發生既野我都唔清楚呀
Originally posted by Rika at 2005-6-21 12:17 AM:
, g5 z$ n" m6 ?1 u  u9 O
. J1 ]7 z2 w5 ~# I! F* m唔知呀,我忙溫書,呢幾日發生既野我都唔清楚呀
9 |+ n4 _9 U4 `2 B* [9 P
你讀緊大學??
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:16 AM:1 R4 Y2 v) @4 f  s4 ]$ b
5 l1 A' g3 s1 _  @- T" b! q* B0 }
唔會咁恐怖掛
% n2 ~: Q3 |" F# ]. m  _* v. i讀完書,又未搵到野做,似架喇5 w; m! e" g, U: A/ H% Z3 @
中五畢業定大學畢業呀?
Originally posted by Rika at 2005-6-21 12:19 AM:
. ^: V7 }" _2 ~' G# C; _# S1 e8 ^' O; V$ `* ^1 F
讀完書,又未搵到野做,似架喇# U0 D# Q( y. t' s5 y
中五畢業定大學畢業呀?
! D6 g  K' A$ c) p中五會考炸0 c; L8 Z* }: x
連oral都未考
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:18 AM:
2 J: W- s; X3 g$ L1 `% _5 ]2 z
2 [' [' a* O- q& G6 L( l' F你讀緊大學??
* g# t0 b0 E* h9 }% C2 T1 l
係呀,咁都估得中
Originally posted by invisible at 2005-6-21 12:20 AM:6 Z5 j, Y/ v1 K

$ e) d5 L$ E4 a) q% l中五會考炸
! c" I) j- B# |+ w  ]連oral都未考
$ Z5 }' u- C0 E6 o3 }. [哦~# V3 b% A' L1 r+ L- {- r5 ~: g, ?
努力
Originally posted by Rika at 2005-6-21 12:20 AM:  a* B1 e7 T" n

7 B3 l7 Q/ u8 p% \2 A係呀,咁都估得中
7 C/ h- ]" g' N我勁lo# [% W! a7 q7 N* D( G
我見到你個頭像係老師
0 ^1 F3 G4 f( P- w咁我咪估你係讀緊大學lo
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。