<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael~~ at 2005-8-21 12:54 AM:
) b1 b3 ^2 t9 m5 h0 P! _
. F0 j. ^4 _# b嘩.........我唔係扯皮條呀!!!!!!* c' a/ q, o5 M+ `4 J5 @' i, B
如果你要上房果隻.....我最多同你去.........
0 d+ x2 E% T9 Z2 A
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-21 12:55 AM:
* ?! r* g, a" z! P; K
! }' }; s" ^8 K有D咁既事!?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-21 12:56 AM:9 [1 J# M" y7 @% _: d" h

5 m8 |# \" u) B0 |* ^1 x8 J
9 W9 ^8 Q) w% D
why?????????
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-21 00:55:
" h0 R$ P# L/ V) K4 n/ X
% b8 z* f" n) f6 _5 v好high ga噃:cool:
. U; r3 H+ c  k
係呀,最衰卡卡未返黎,唔係我地一齊去玩
Originally posted by michael~~ at 2005-8-21 12:56 AM:
% g  b$ H# l. x7 \5 c# X  V; h# w
why?????????
9 ^/ X1 g& x/ z) `
您係扯皮條嘛
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-21 12:57 AM:/ p; i8 |/ M7 c7 ?
% x+ }- R3 k, m$ r; a" x
係呀,最衰卡卡未返黎,唔係我地一齊去玩
) `8 X* ?1 ~  c3 d' V5 W1 [
00仔一抽三喎:cool:
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-21 00:56:
" A2 g9 x- p- Z$ g5 f7 C" \55
5 ~+ h; a3 ~5 H5 A佢同我講唔係咁既!?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-21 12:57 AM:, w5 O" d" `6 X0 Y& Z
. J; X' A4 x1 J1 ~$ u2 w' Q
您係扯皮條嘛
1 T; @8 J0 y7 rno$ ?  X9 _, a2 r
我D......gf係好朋友
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-21 12:58 AM:
# s8 f$ |  w% F/ U$ ?
: t; A3 k8 Y+ r2 u6 ]2 B佢同我講唔係咁既!?
. H1 T6 S5 X; c& S" A2 N7 @6 o
唔係噃~~佢幾靚ga
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-21 00:58:& g+ A& K) t; C& k+ F7 e" N+ k& X. c
! ?9 A+ z" c* _' Z7 [6 {5 |
00仔一抽三喎:cool:
, g& _2 d, A$ F睇佢表演
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。