<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:05 PM:
6 `$ ]! S/ ?/ ?: J  X7 Z2 C! B
" z; d, a/ f# w1 b, A醒目仔
0 p" g3 p6 L- G5 t; f" H* z
我更係醒
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:05 PM:7 j! _! J; ]2 S" u! S
, A# Y8 M3 b; v3 h
(.)(.)"
4 o& T) d: a9 C8 L/ g  ^
, B& l7 }9 ~, S" I3 `: _
哦...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:05 PM:
4 q2 p; H4 O1 a. e) p, s
  |& v( t9 w1 m- `# v3 C我更係醒
& i; z; T; B/ K- f放長雙眼睇@@
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:05 PM:
1 T2 ^& s. v1 H0 Z& y; j- I
8 U% k5 \3 N% ]8 A5 H0 i, h( _6 |4 W哦...
+ u; N! ?2 C% W9 m* R2 ~& P
仲有T^T,><.)D
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:06 PM:# [- I: ?. n. ^2 P
0 A/ L! s. C1 ?. P2 x, _
放長雙眼睇@@
1 D: `, s' z( T* L( _$ M........
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:07 PM:
4 V0 n- ]; W0 y" Y  S" A
& I+ I; n, @; F, ^# A4 A  j仲有T^T,><.)D
) k4 \) K, z; z' F4 A) z
唔知點覆好
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:08 PM:
* {& E# b/ W% Y  |% n0 h
) E* ?% h; j; _% U. y唔知點覆好
% J# P: V4 @7 d4 V
你咪"-.-凸"咁LAW
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:08 PM:: j0 |2 I6 @- X; c% S1 D& Q% a7 S

# r- ?1 Z4 D: X5 r! h7 Q$ v, M你咪"-.-凸"咁LAW
) s/ {# C' }2 x$ ~
唔明點解
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:09 PM:9 h/ \! O. x) v8 Z7 w" L/ o

9 \' k# Y; D. g% `9 k$ A唔明點解
) v+ R2 X0 W1 O" }) s7 P
Okok,唔想教壞你:cool:
你幾多歲牙?6 S+ w0 |) s% m8 M% P* [3 j% d6 |
英文又唔識多個...又好似入世未深咁-0-
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。