<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:10 PM:
% N0 @& J0 ?( U; c/ v! B2 C
) k9 Q1 ^$ Y4 z% Z) xOkok,唔想教壞你:cool:
; y' [, F& |: d1 U% Y& ]. t' ?: z事旦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:11 PM:7 [$ ]' V: k7 l" y
你幾多歲牙?8 O  l( ]+ S/ v- h
英文又唔識多個...又好似入世未深咁-0-
  k4 i/ G# W- U
..............話被你聽就其
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:14 PM:) t. d) X  `9 J& ?/ l& c$ I. ^: T4 C

: K3 h4 A/ p6 ]..............話被你聽就其
7 \" N% T% f+ ~# D' F. ~, d- [
<16
2 e0 G/ q: E+ ]! Q  q- U/ u( g係咪
仲有10日到返學lu...........
8 D, {1 m& C' M! ~6 A9 i5 |7 i好似玩多過讀書
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:14 PM:5 H: F( N/ z( a
# v/ e) e/ Z0 v" t8 D
<16
( U6 B8 u9 H' f6 L: j8 y係咪
3 I! |; \4 u" S唔答
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:15 PM:
6 l7 z  z/ k" W+ I仲有10日到返學lu...........
* n# [/ k" I" K. E; g* U2 X1 J好似玩多過讀書
. u/ `/ ^7 F& d
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-21 02:16 PM:, T+ y/ t8 S2 g' ~: J: b
" ]: h  r5 g: D" t. P% F, X% @
唔答
3 W) n) H* {$ G9 [0 z5 W:cool::cool:
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:17 PM:
( U! H+ U* D+ S: P( m" u& c, u& w/ v$ i4 I3 q
:cool::cool:
4 U( m7 r" e0 y7 ?' L4 a3 n: s8 {% N" `$ F
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
發貼排名我第7-o-
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-21 02:19 PM:+ C; V; Y1 z, w1 I8 E! p
發貼排名我第7-o-
% W* Y, C1 Q/ r我第3
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。